• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Kristian Porse og Oliver Okstrøm

Fredagens rygtebørs (opdat.): Real Madrid-stopper præsenteres i Wolves søndag

Her får du dagens bedste rygter.

Af Kristian Porse og Oliver Okstrøm

Jesus Vallejo fra Real Madrid til Wolves 
Note:
 Jesus Vallejo skulle være snublende tæt på en lejeaftale med Wolves. Den 22-årige spanier er angiveligt enig med Wolves, mens de to klubber også er enige om lejeaftalen. Derfor forventes det, at lejeaftalen gældende for det næste år bliver offentliggjort søndag. 
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: AS

Eliaquim Mangala fra Manchester City til Valencia
Note:
28 årige Mangala er helt ude i kulden i Manchester City, og selvom han har kontrakt indtil næste sommer, vil City angiveligt lade ham gå gratis. Mangala skulle være interesseret i at vende tilbage til Valencia, hvor han tidligere har været udlejet. 
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Superdeporte

Thomas Vermaelen fra Barcelona til Vissel Kobe 
Note:
Thomas Vermaelen kan blive holdkammerater med de tidligere Barcelona-spillere David Villa og Andres Inieasta i Vissel Kobe. Der florerer billeder af belgieren i træningstøj for den japanske klub, så det lyder til, at det er et spørgsmål om tid, inden handlen bliver offentliggjort.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Het Laatste Nieuws

Simon Kjær fra Sevilla til Fenerbahce
Note:
Det forlyder nu, at Simon Kjær er meget tæt på at rykke tilbage til Fenerbahce, hvor han har spillet tidligere i karrieren. Denne gang kan det blive på en lejeaftale i første omgang med en købsoption.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Sporx

Wilfried Zaha fra Crystal Palace til Chelsea
Note: Chelsea vil angiveligt snuppe Zaha for næsen af Arsenal og Everton. London-klubben vil forsøge at lave en forhåndsaftale med Crystal Palace, da de ikke har mulighed for at hente spillere i de næste to transfervinduer.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: The Telegraph

Sami Khedira fra Juventus til Arsenal
Note: Den tyske midtbanespiller er eftersigende på blokken hos The Gunners, der denne sommer har mistet Aaron Ramsey, som tog til Juventus på fri transfer. Khedira er dog jagtet af flere klubber, og Juventus er eftersigende interesserede i sælge ham for den rette pris. 
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Gianluca di Marzio

James Rodriguez fra Real Madrid til Atlético Madrid
Note: Handlen mellem de to ærkerivaler ser ud til at rykke nærmere. I hvert fald har Atlético Madrid-præsidenten, Gil Marin, udtalt, at det ville glæde ham, at se James i Atlético. Han forklarede yderligere, at der dog var en del ting, der skulle falde på plads, for at det kunne lykkes. 
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: ESPN

Marvelous Nakamba fra Club Brügge til Aston Villa
Note: Premier League-oprykkerne er angiveligt interesserede i at hente Nakamba, der altså kan blive klubbens 11 signing denne sommer. Den 25-årige midtbanespiller skulle eftersigende været opsat på at komme væk fra Club Brügge.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: The Telegraph 

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

Ob har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.