• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Victor Risager

Fredagens rygtebørs (opdat.): Paris Saint-Germain går efter Oblak

Foto: Getty Images

Tipsbladet.dk giver dig hver dag de bedste rygter fra international fodbold.

Af Victor Risager

Jan Oblak fra Atletico Madrid til Paris Saint-Germain
Note:
PSG røg på skuffende vis ud af Champions League til Manchester United tidligere på ugen, og derfor har de eftersigende i sinde at forstærke holdet til sommer. Ifølge spanske Marca så er klubbens ledelse interesseret i at hente Jan Oblak i Atletico. Den slovenske keeper har en frikøbsklausul på 85 mio. pund.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Marca

Nicolas Pepe fra Lille til Bayern München
Note:
 Den 23-årige kantspiller fra Elfensbenskysten har taget Ligue 1 med storm i denne sæson, hvor han har lavet imponerende 16 mål og ti assists i 26 kampe. Det har de angiveligt opdaget i München, og selvom der skulle være langt til en handel, så går forhandlingerne mellem klubberne angiveligt den rette vej. 
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Le10Sport

Matthjis de Ligt fra Ajax til Barcelona
Note:
 Barcelona har allerede sikret sig det hollandske stortalent Frenkie de Jong fra sommeren af, og noget tyder på, at hans holdkammerat i centerforsvaret Matthjis de Ligt er på vej samme vej. Præsidenten i Barcelona har tidligere sagt, at hans navn er på bordet, og flere medier melder om, at Barcelona er den eneste seriøse bejler. 
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Sky Sports

Isco fra Real Madrid til Manchester City
Note
: Isco er efter sigende vred over den behandling, han får af Real Madrid-træner Santiago Solari, og den 26-årige midtbanespiller vil til Manchester City. Tidligere har han også været sat i forbindelse med Liverpool og Manchester United.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Calciomercato

Ole Gunnar Solskjær fra Molde til Manchester United
Note
: Ole Gunnar Solskjær har imponeret som midlertidig Manchester United-træner, og det ser ud til, at han blive belønnet med en permanent ansættelse. Solskjær kommer angiveligt til at tjene 60 millioner kroner årligt.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Mirror

Tahith Chong bliver udlejet fra Manchester United
Note
: 19-årige Tahith Chong fik ti minutter på banen, da Manchester United slog PSG ud af Champions League onsdag, men den unge hollænder kan forlade Manchester United på en lejeaftale til sommer.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Sun

Diego Llorente fra Real Sociedad til Liverpool eller Everton
Note
: Liverpool og Everton er begge ude efter defensive forstærkninger, og de har begge vist interesse i Real Sociedads spanske stopper Diego Llorente.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Liverpool Echo

Joel Piroe fra PSV til Juventus
Note
: Til sommer har Joel Piroe kontraktudløb i PSV, og han kan være på vej til Italien. I hvert fald står Juventus efter sigende klar med en femårig aftale. Inter og Everton er dog også interesseret i den 19-årige angriber, der har scoret 10 mål på 19 kampe for Jong PSV i denne sæson.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Calciomercato

Superliga

Mere Superliga

Fokus