• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter clbold.dk

Hollandsk avis: Premier League-topklub tæt på Ajax-stjerne

Foto: Getty Images

Frank Lampard måtte i januar erkende, at Chelsea ikke fik forstærket spillertruppen, men nu forlyder det, at London-klubben til sommer henter Hakim Ziyech i Ajax.

Af clbold.dk

Hakim Ziyech ser ud til at nærme sig enden på sin tid i Ajax.

Således skriver den hollandske avis De Telegraaf onsdag, at marokkaneren er på vej mod et sommerskifte til Chelsea. London-klubbens cheftræner Frank Lampard var egentlig opsat på at hente Ziyech allerede i januar, men det ville Ajax altså ikke gå med til. 

Lampard er dog så stor en beundrer af den marokkanske tekniker, at han bad Chelsea-toppen om at forhandle en transfer på plads til sommer. Prisen lyder på omtrent 335 millioner kroner, skriver De Telegraaf.

Ikke helt på plads endnu
Transferen er dog ikke 100 procent på plads endnu, forlyder det. Intet er skrevet under, og dermed er døren i teorien åben for, at Ziyech kan ende i en anden storklub. 

I øjeblikket forhandler Ajax dog kun med Chelsea om Ziyech, og hollænderne har ikke planer om at indlede forhandlinger med andre klubber.

Ziyech ønsker selv at se situationen an, idet marokkaneren er opsat på at skifte til en klub, der spiller Champions League-fodbold i næste sæson. Chelsea ligger i skrivende stund på fjerdepladsen i Premier League, hvilket altså vil sende Lampards tropper i Champions League.

---------------------------

Se FC København vs. Piast Gliwice i Europa League-jagt på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus