• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Victor Risager

Juventus kigger på norsk stortalent

Juventus kigger på norsk stortalent
Foto: Getty Images

Et tocifret antal klubber følger efter sigende Manchester Uniteds eksempel og sender en talentspejder til at kigge nærmere på Moldes 17-årige stortalent.

Af Victor Risager

Manchester United var på plads på stadion, da Moldes 17-årige offensivspiller Erling Braut Håland imod topholdet Brann scorede fire mål i løbet af kampens første 20 minutter.

Men det engelske tophold kan forvente at få selskab på tribunen fremover. For når Molde tager imod Vålerenga i den sidste kamp inden sommerpausen, melder Eurosport.no, at et tocifret antal klubber vil være på plads for at kigge nærmere på Håland.

Læs også: Norsk teenager scorede fire mål foran Manchester United-scout

En af klubberne er de italienske giganter Juventus, som ifølge mediet allerede bød på Håland i vinter.

Der er dog ingen konkrette forhandlinger om det 17-årige stortalent i øjeblikket. Det fastslår Moldes sportschef, Øystein Neerland, ifølge TV2.no.

- Der er ikke noget konkret på bordet, hverken fra Juventus eller nogen anden klub. Vi har ikke modtaget bud i denne sammenhæng fra nogen klubber i lang tid, siger Neerland, der heller ikke vil bekræfte, at Juventus’ talentspejdere vil være på plads mod Vålerenga:

- Der er altid talentspejdere på plads for at følge vores spillere, men jeg kan ikke bekræfte, at Juventus kommer denne gang.

Erling Braut Håland har spillet 13 kampe i Eliteserien for Molde i denne sæson, og han har fået netmaskerne til at blafre seks gange.

Superliga

Mere Superliga

Fokus