• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A clbold.dk

Juventus vil sælge fem spillere for at få råd til Pogba

Foto: Stu Forster/Getty Images

Paul Pogba vil efter sigende gerne tilbage til Juventus, men klubben er nødt til at sælge stort ud for at få finanser til at hente franskmanden

Af clbold.dk

De fleste rygter som sender Paul Pogba væk fra Manchester United, sender ham i retning af storsatsende Real Madrid, der er i fuld gang med genrejsningen af holdet efter en forfærdelig sæson. Men franskmandens tidligere klub Juventus har længe luret i kulissen som et alternativ til den spanske kongeklub.

Pogba selv skulle ifølge den italienske avis Corriere dello Sport være mere klar på at vende tilbage til Serie A og Juventus, hvor han tidligere har haft stor succes. Men klubben har i øjeblikket ikke råd til den høje pris, som Manchester United forventes at kræve for den store midtbanespiller.

Derfor er Juventus parat til at sælge ud af sine nuværende spillere for at få råd til at hente Pogba tilbage til Torino-klubben. Det drejer sig nærmere bestemt om Joao Cancelo, Douglas Costa, Juan Cuadrado, Mario Mandzukic og Mattia Perin, som alle skal være på vej væk fra 'den gamle dame'.

Corriere dello Sport mener at vide, at disse fem spillere i alt vil rejse cirka 110 millioner euro, cirka 820 millioner kroner. Det største salg forventes at være Joao Cancelo, som alene regnes med at kunne sælges for op mod 50 millioner euro til en af de to store Manchester-klubber.

Glipper købet af Pogba, kan pengene eventuelt bruges på at hente Matthijs de Ligt i Ajax, som Cristiano Ronaldo søndag aften forsøgte at overtale til at skifte til Juventus. Det kan du læse mere om her. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus