• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Sylvester Guldberg Røn

Lørdagens rygtebørs: Lyon-kaptajn på vej til spansk klub

Foto: Getty Images

Tipsbladet.dk giver dig her lørdagens bedste rygter fra international fodbold.

Af Sylvester Guldberg Røn

Benoit Badiashile fra Monaco til Manchester United
Note
: Manchester United kan rette deres øjne mod Benoit Badiashile i deres jagt på forsvarsforstærkninger denne sommer. Den 18-årige franskmand spillede 20 kampe for Monaco i sidste sæson.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: L'Equipe

Sebastian Haller fra Frankfurt til West Ham
Note
: Sebastian Haller kan være på vej til Premier League, hvor West Ham angiveligt skulle være klar til at betale knap 340 millioner kroner. Frankfurt-angriberen scorede 15 mål i sidste sæson. 
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Sky Sports

Kieran Trippier fra Tottenham til Bayern München
Note
: Tottenham kan sælge Kieran Trippier denne sommer, og den engelske landsholdsback skulle angiveligt være et emne i Bayern München. Tidligere har han også været sat i forbindelse med Juventus og Atletico Madrid.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Sky Sports

Nicolas Pepe fra Lille til Arsenal
Note
: Nicolas Pepe har tiltrukket sig interesse fra alverdens storklubber efter en forrygende sæson i Ligue 1, og nu jagter også Arsenal den 23-årige angriber. De skulle være klar med et bud på 600 millioner kroner.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Telefoot

Nabil Fekir fra Lyon til Real Betis
Note
: Real Betis ser ud til at miste Giovani Lo Celso denne sommer, og de vil erstatte ham med Nabil Fekir, der har kontraktudløb om ét år. Fekir skulle angiveligt koste knap 225 millioner kroner.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Le Parisien

Suso fra AC Milan til Roma
Note
: Suso er en af AC Milans profiler, men ligarivalerne Roma vil forsøge at lokke den spanske kreatør væk fra Milano-klubben. Suso selv foretrækker dog efter sigende at forlænge med AC Milan. 
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Calciomercato

Ruben Dias fra Benfica til Arsenal
Note:
Arsenal lader til at blive overhalet i kampen om den talentfulde stopper William Saliba fra St. Etienne, og derfor har de angiveligt kastet kærligheden på den 22-årige stopper fra Benfica, Ruben Dias, der også er på det portugisiske landshold. 
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Daily Mail

Martin Skrtel til Rangers
Note: Den tidligere Liverpool-stopper Martin Skrtel står uden klub, efter at hans kontrakt med Fenerbache udløb i slutningen af juni. Derfor er den 34-årige slovak på jagt efter en ny klub, og han bekræfter, at han taler med Rangers, hvor hans tidligere anfører Steven Gerrard er manager. Der skulle dog også være kontakt med andre klubber. 
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Daily Record

Kalvin Phillips fra Leeds til Tottenham
Note:
 Tottenham har allerede været på rov i Leeds United i dette transfervindue, hvor de har hentet Jack Clarke. Nu er London-klubben angiveligt interesseret i endnu en Leeds-spiller. De planlægger nemlig angiveligt et bud på den 23-årige midtbanespiller Kalvin Phillips.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Daily Mirror

Jordan Veretout fra Fiorentina til AC Milan
Note:
 Den 26-årige Jordan Veretout nærmer sig AC Milan. Først ville AC Milan tilbyde Lucas Biglia i en byttehandel, men Fiorentina foretrækker et almindeligt salg. Det er AC Milan nu gået med til, og de to klubber er angiveligt ved at finde hinanden omkring en pris. 
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Gianluca di Marzio

Romelu Lukaku bliver i Manchester United
Note:
Den bomstærke belgier har længe været rygtet til Inter Milan, men nu forlyder det at handlen er død. Manchester United forlanger angiveligt 75 mio. pund for Lukaku, og det skulle være et stykke mere, end Inter er i stand til at betale. 
Sandsynlighed: Middel
Kilde: BBC

Superliga

Mere Superliga

Fokus