• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Mikkel Sloth

Lørdagens rygtebørs (opdat.): Sydamerikansk duo på vej til Real Madrid

Start din weekend med de bedste rygter fra de største europæiske ligaer

Af Mikkel Sloth

Reece Oxford fra West Ham til Arsenal
Note:
Reece Oxford har før været rygtet tilbage til tyske Borussia Mönchengladbach, men den 20-årige forsvarsspiller venter efter sigende med at skifte indtil sommer, hvor Arsenal skulle stå klar til med et tilbud.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Mirror

Robeto Pereyra fra Watford til Torino
Note:
Torino vil hente Roberto Pereyra tilbage til Juventus og er klar til at sende en spiller den anden vej som en del af handelen.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Tuttosport

Exequiel Palacios fra River Plate til Real Madrid
Note:
Exequiel Palacios har længe været rygtet på vej til Real Madrid, men nu ser en handel ud til at være tæt på. Midtbanespillerens agent fortæller nemlig, at forhandlingerne er fremskredne.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Marca

Eder Militao fra Porto til Real Madrid
Note:
Eder Militao skiftede i sommer fra Sao Paolo til Porto, men har allerede vist sig værd. Det har Real Madrid lagt mærke til, og de skulle holde øje med den brasilianske midtstopper.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Marca

Gonzalo Higuaín fra AC Milan til Chelsea og Alvaro Morata fra Chelsea til AC Milan
Note:
Chelsea og AC Milan håber på, at kunne løse hinandens problemer. Alvaro Morata har slet ikke slået igennem i Chelsea, og meldes derfor kraftigt på vej væk. Han har tidligere har stor succes i Serie A. Det samme har Gonzalo Higuaín, men han er eftersigende ikke glad i Milan. De to klubber kan derfor bytte de to angribere på låneaftaler.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: The Sun

Franck Kessié fra AC Milan til Tottenham eller Chelsea
Note:
En der til gengæld har haft det godt i AC Milan er den ivorianske midtbanespiller Franck Kessié. Han har derfor gjort sig til et emne i større klubber, hvor både Tottenham og Chelsea er interesserede. De skal dog hoste op med god 330 millioner kroner, hvis AC Milan skal sælger den 22-årige midtbanespiller.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Calciomercato

Denis Suárez fra FC Barcelona til Arsenal
Note:
Den 24-årige midtbanespiller er står ikke først for, når Ernesto Valverde skal sætte holdet, og kan derfor være på vej væk fra FC Barcelona. I Arsenal har han til gengæld en stor stjerne hos manager Unai Emery, der gerne vil hante Suárez til London-klubben.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Sport

Mousa Dembélé fra Tottenham til Beijing Sinobo Guoan
Note:
Den manglende spilletid på det stærke Tottenham-mandskab har gjort det mere og mere sandsynligt, at Mousa Dembélé ville forlade klubben. Den pengestærke kinesiske liga har længe lignet et godt bud på belgierens fremtid, og nu har Beijing Sinobo Guoan angiveligt rettet henvendelse i håbet om at lokke 31-årige Dembélé til klubben.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Sky Sports

Jean-Clair Todibo fra Toulouse til FC Barcelona
Note:
Det 19-årige franske stortalent har fået flere af de største eurpæiske klubber op på mærkerne. Manchester City håbede, at de kunne snuppe den alsidige forsvars- og midtbanespiller. Men i stedet ser der ud til, at han ryger til FC Barcelona, der også har haft Todibo højt på ønskelisten.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: The Independent

Superliga

Mere Superliga

Fokus