• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Morten Jørgensen

Lokalavis: Chelsea vil hente Kovacic permanent i Real Madrid

Chelsea er interesseret i at få hentet Mateo Kovacic til klubben på en permanent aftale, og klubben har derfor startet forhandlinger med Real Madrid.

Af Morten Jørgensen

Det lignede et scoop, da Chelsea i sommerens transfervindue lejede den kroatiske VM-sølvvinder, Mateo Kovacic, i Real Madrid. Midtbanespilleren har også etableret sig godt hos the Blues, hvor han ofte har været foretrukket i startopstillingen.

I første omgang har Chelsea dog kun glæde af ham resten af denne sæson, da lejeaftalen herefter udløber. Den engelske storklub vil dog meget gerne kunne råde over Mateo Kovacic i endnu længere tid.

Ifølge London Evening Standard har Chelsea derfor startet forhandlinger med Real Madrid om muligheden for at kunne købe den kroatiske landsholdsspiller. Det vil dog ikke blive billigt for Premier League-klubben, for Real Madrid vil angiveligt have et betydeligt beløb for Mateo Kovacic.

24-årige Mateo Kovacic blev hentet til Real Madrid i sommeren 2015, men han har aldrig formået at bide sig fast på den spanske storklubs bedste hold.

Superliga

Mere Superliga

Fokus