• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Robin Ettinger-Erichsen

(Opdat.)Mandagens rygtebørs: Guardiola vil sprænge banken for Sanchez

Tipsbladet.dk giver dig hver dag dagens rygtebørs, så læn dig tilbage og se, hvad din klub pønser på i sommerens transfervindue.

Af Robin Ettinger-Erichsen

Gerard Deulofeu fra Everton til AC Milan
Note
: Han er i øjeblikket på græs i AC Milan, men han er ejet af Everton. Alligevel er det Barcelona, AC Milan har taget kontakt til, da de ønsker at tilknytte spanieren permanent. Det skyldes, at FC Barcelona har en klausul, så de kan købe ham tilbage, og italienerne vil kende deres intentioner.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Goal

Alexis Sanchez fra Arsenal til Manchester City
Note
: Han rygtes til stort set alle engelske topklubber, og det et et mysterie, hvor chileneren ender henne. Pep Guardiola skulle dog være klar til at sprænge banken for at hente angriberen til Manchester.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Cooperativa 

Neymar fra FC Barcelona til Manchester United
Note: Den brasilianske verdensstjerne Neymar er igen i centrum af transferrygter til United-delen af Manchester. Den engelske klub vil have Neymar som afløser for Wayne Rooney, der er på vej væk fra klubben. En transfer for Neymar kræver dog, at Manchester United har den helt store pengepung fremme.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Daily Star

Antoine Griezmann fra Atletico Madrid til Real Madrid
Note: Det er et forbudt skifte for mange fodboldspillere at skifte fra Atletico Madrid til Real Madrid, men alligevel bliver den franske stjerne Antoine Griezmann rygtet til Real. Det er kongeklubbens anfører, Sergio Ramos, der har udtalt, at "døren er åben" for Griezmann, hvis han ønsker at skifte klub til sommer. Griezmann scorede senest mod netop Real Madrid i lokalopgøret, der endte 1-1.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Daily Express

Cristiano Ronaldo eller Gareth Bale væk fra Real Madrid
Note: Hverken klubpræsident Florentino Perez eller manager Zinedine Zidane har været ovenud tilfredse med stjerneduoens præstationer i denne sæson. Derfor kan en af de to forlade kongeklubben til sommer - specielt hvis det lykkes at lokke Antoine Griezmann til klubben.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Don Balon via Express

Willian Jose fra Real Sociedad til Everton
Note: Klubbens absolutte stjerne, Romelu Lukaku, udtaler, at han er klar til en stor transfer, og derfor har Everton-manager Ronald Koeman udset sig den 25-årige Willian Jose, der i denne sæson har scoret ni mål i La Liga. Brasilianske Jose blev købt i sommer i Maldonado i Uruguay. 
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Daily Mirror

Diego Costa bliver i Chelsea
Note: Den målfarlige angriber har længe været rygtet væk fra Chelsea, men nu udtaler han, at han ikke har nogen intentioner om at skifte til sommer. Han vil i stedet blive kontrakten ud, men indrømmer dog, at han ikke er tilfreds med tilstedeværelsen i London. Kina har længe været meldt som bejler.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Daily Star

Superliga

Mere Superliga

Fokus