• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Mads Aagurd

Mandagens rygtebørs (opdat.): West Ham forhøjer buddet på Barca-midt

Foto: Getty Images

Tipsbladet.dk giver dig hver dag de bedste rygter fra international fodbold.

Af Mads Aagurd

Andre Gomes fra Barcelona til West Ham
Note:
 Den 25-årige portugiser har været udlejet til Everton i denne sæson, og der er en mulighed for, at han bliver i Premier League. Ifølge Sky Sports bød West Ham i sidste uge 18 mio. pund, men ifølge mediet kræver Barcelona mindst 25 mio. pund. Nu skulle West Ham så have forhøjet buddet til 20. mio. pund. 
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Sky Sports

James Rodriguez fra Real Madrid til Napoli 
Note:
 James Rodriguez vender denne sommer tilbage til Real Madrid efter to år på leje i Bayern München. De fleste meldinger lyder dog på, at colombianeren ikke spiller i den spanske hovedstad efter sommerferien. En af favoritterne til at løbe med Rodriguez er Napoli, hvor Carlo Ancelotti, der hentede ham til Real Madrid i 2014, er cheftræner. 
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Marca

James Maddison fra Leicester City til Manchester United
Note:
22-årige James Maddison har fået sit gennembrud i Premier League i denne sæson, og det har fået rygterne om et skifte til den unge englænder til at svirre. Manchester United skulle angiveligt føre an i jagten, men Liverpool, Manchester City og Liverpool er angiveligt også interesserede. Maddison menes at koste 60 mio. pund.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Independent

Maxi Gomez fra Celta Vigo til Tottenham
Note:
Gomez er en del af en liste af interessante navne, som Tottenham-manager Mauricio Pochettino vil hente til klubben. Englænderne har ikke været så aktive i de seneste transfervinduer, men det vil Pochettino ændre.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Mirror

Rodrigo Moreno fra Valencia til FC Barcelona
Note:
Barcelona har i længere tid ledt efter en erstatning eller som i minimum et supplement til Luis Suarez, og det hul skal Rodrigo udfylde. Den spanske landsholdsspiller har en stor frikøbsklausul, men Valverde har gjort ham til et klart mål for de spanske mestre. I Copa del Rey-finalen scorede Rodrigo det andet mål for Valencia, da de slog netop Barcelona.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: SPORT

Fabio Quagliarella fra Sampdoria til Napoli
Note:
Den 36-årige angriber har virkelig spillet nogle store sæsoner for Sampdoria, og selvom han er i karrierens efterår har Napoli vist stor interesse. Søndag kom Napoli-præsident så med en lille teaser, og alt tyder på, at Serie A-topscoreren vender tilbage til Napoli.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Sky Sports

Joachim Andersen fra Sampdoria til AC Milan
Note:
Den 23-årige stopper kan skifte mellem de to italienske klubber, men det afhænger også af den trænerkabale, som skal gå op i Serie A. Hvis Sampdoria-træner Marco Giampaolo bliver ny Milan-træner, vil han muligvis tage både Andersen og Dennis Praet med til San Siro.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Corriere dello Sport

Superliga

Mere Superliga

Fokus