• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Mads Bye Marboe

Mandagens rygtebørs: Bayern fortsætter jagten på Leipzig-bomber

Foto: Getty Images

Tipsbladet.dk giver dig hver dag de bedste rygter fra international fodbold.

Af Mads Bye Marboe

Timo Werner fra RB Leipzip til FC Bayern München
Note: Den tidligere Bayern-spiller Michael Ballack føler sig sikker på, at de tyske mestre vil fortsætte jagten på Leipzig-bomberen, Timo Werner, næste sommer. Og det er endda selvom Werner for nylig skrev under på en ny kontrakt med RB Leipzig. 
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Goal

James Maddison fra Leicester til Manchester United
Note: Den offensive midtbanespiller topper angiveligt Manchester Uniteds ønskeliste sammen med Dortmund-stjernen, Jadon Sancho. Det virker dog usandsynligt, at United vil være i stand til at hente Maddison allerede i vinterens transfervindue.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: ESPN

Virgil van Dijk fra Liverpool til Real Madrid eller FC Barcelona
Note: Det kan virke usandsynligt, at Liverpool vil sælge klubbens hollandske forsvarsgeneral, Virgil van Dijk, men både Real Madrid og FC Barcelona har tænkt sig at forsøge. Begge klubber arbejder endda også på ansætte Meyserside-klubbens succesfulde manager, Jürgen Klopp.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: AS

Christian Eriksen fra Tottenham til Real Madrid
Note: Tottenham har gentagne gange tilbudt Christian Eriksen en nyt kontrakt, men hver eneste forslag er prompte blev afvist af danskerens agent, som i stedet forsøger at gøre en aftale med Real Madrid klar næste sommer.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Marca

Nemanja Matic fra Manchester United til Juventus
Note: Nemanja Matic udtalte efter Manchester Uniteds sejr over Leicester, at han ikke er tilfreds med at sidde på bænken, og den serbiske midtbanespiller er nu kommet på Juventus' radar. Italienerne overvejer at hente Matic allerede til januar.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Daily Mirror

Vedat Muriqi fra Fenerbahce til Manchester United
Note: Manchester United havde scouts på tribunen for at overvære 25-årige Vedat Muriqi, da Kosovo forleden tabte 3-5 til England i EM-kvalifikationen. Angriberen lavede 25 mål for Caykur Rizespor i sidste sæson og tiltrak sig interesse fra Napoli, men han skiftede til Fenerbahce for bare 26 millioner kroner.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Daily Express

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.