• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter VICTOR RISAGER og Oliver Okstrøm

Mandagens rygtebørs (opdat.): Ajax nærmer sig Martin Ødegaard

Tipsbladet.dk giver dig hver dag de bedste rygter fra international fodbold.

Af VICTOR RISAGER og Oliver Okstrøm

Martin Ødegaard fra Real Madrid til Ajax 
Note:
Rygterne om Martin Ødegaards fremtid har svirret i et stykke tid, og nu lader det til, at en afgørelse er tæt på. Det hollandske medie melder nemlig, at en aftale mellem Real Madrid og Ajax Amsterdam om en 2-årig lejeaftale er tæt på at falde på plads. Ajax skulle angiveligt have været tøvende omkring Martin Ødegaard, men nordmandens seneste præstationer har efter sigende overbevist klubben.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: De Telegraaf

Nicolas Otamendi fra Manchester City til West Ham eller Wolves
Note:
 Nicolas Otamendi har vundet tre FA Cup-trofæer og et engelsk mesterskab med Manchester City, men det lader til, at det er slut til sommer, hvor den 31-årige argentiners kontrakt udløber. Det har de eftersigende opdaget i West Ham og Wolves, der skulle følge Otamendi tæt. I Wolves kan Otamendi blive genforenet med sin træner fra Valencia-tiden, Nuno Espririto Santo.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: The Star

Reece Oxford fra West Ham til Augsburg 
Note:
20-årige Reece Oxford er i gang med sit tredje lejeophold i Bundesligaen. I denne sæson er han på græs i Augsburg, og ifølge Sky Sports er Augsburg og West Ham blevet enige om en permanent aftale, der sender 8 mio. pund mod London. Reece Oxford har ikke fået en førsteholdskamp for West Ham siden oktober 2016.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Sky Sports

Dennis Praet fra Sampdoria til Arsenal 
Note:
 Arsenal jagter angiveligt den belgiske midtbanemand Dennis Praet, og ifølge det italienske medie havde Arsenal folk på plads til Sampdorias kamp mod Lazio i weekenden. Sampdoria forlanger angiveligt 20 mio. pund for Praet, der i Arsenal kan blive genforenet med sin tidligere midtbanemakker, Lucas Torreira. 
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Gazzetta dello Sport

Thorgan Hazard fra Borossia Münchengladbach til Borussia Dortmund
Note:
Den belgiske offensiv-midtbanspiller har angiveligt aftalen med Dortmund på plads, og han venter nu blot på at hans nuværende klub accepterer buddet. 
Sandsynlighed: Middel
Kilde: VTM Nieuws

Youri Tielemans fra AS Monaco til Leicester
Note: 
Brendan Rodgers vil angiveligt gøre alt, hvad der står i hans magt for at sikre den belgiske midtbanespiller en permanent aftale til sommer. 
Sandsynlighed: Over middel. 
Kilde: Mirror

Rodri fra Atlético Madrid til Manchester City
Note: 
De engelske mestre har set sig varme på den spanske midtbanespiller, og de er angiveligt klar til at udløse hans frikøbsklausul på 70 millioner euro. 
Sandsynlighed: Middel.
Kilde: BBC

James Rodriguez fra Real Madrid til Manchester United eller Inter
Note: 
James Rodriguez ser ud til at vende hjem til Real Madrid denne sommer, hvor Zinedine Zidane vil afgøre, om han har en fremtid. Viser det sig, at han bliver en del af planerne i Madrid, skulle både Manchester United og Inter stå klar med tilbud til spilleren. 
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Don Balon

Superliga

Fra anfører til projektleder

Mads Agesen indstillede i 2018 sin aktive fodboldkarriere for Randers FC, men gør nu comeback for klubben i en stilli...

Mere Superliga

Fokus