• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Anders Friis Daugbjerg

Mandagens rygtebørs: Spanier skal forstærke Arsenals defensiv

Foto: Getty Images

Tipsbladet.dk bringer dig hver dag rygter fra de store internationale ligaer.

Af Anders Friis Daugbjerg

Pau Torres fra Villarreal til Arsenal
Note: Tiltrængt forstærkning til Arsenals forsvar kan være på vej. London-klubben har angiveligt tænkt sig at byde i omegnen af 375 millioner kroner på 22-årige Pau Torres, som forleden fik debut for det spanske landshold og sågar scorede.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: The Sun

Hatem Ben Arfa til Genoa
Note: Der kan være en ny holdkammerat på vej til Lasse Schöne, Peter Ankersen og Lukas Lerager. Den kontroversielle franskmand har stået uden klub siden i sommer, men nu skulle Genoa være klar til at tage midtbanespilleren ind på en kort kontrakt.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Sky Italia

Læs også:Thierry Henry vender retur til MLS, men i nyt land

Sander Berge fra Genk til Chelsea
Note: Liverpool er ikke den eneste engelske klub, som har norske Sander Berge på blokken. Hvis klubbens transferkarantæne bliver ophævet, vil Chelsea også forsøge at hente Joakim Mæhles 21-årige holdkammerat til januar.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Goal

Odsonne Edouard fra Celtic til Crystal Palace
Note: 21-årige Odsonne Edouard er en eftertragtet herre, og nu skulle Crystal Palace være klar med et bud på omkring 175 millioner kroner på den franske angriber.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: The Sun

Læs også:VM-vindende landstræner siger samme job op for anden gang på et år

Moise Kean fra Everton til Real Madrid
Note:
Moise Kean har ikke haft den bedste start på dette års udgave af Premier League. Ni kampe og nul mål er det blevet til, men det afholder ikke Real Madrid fra at holde et tæt øje med den italienske spiller. Real Madrid skulle angiveligt have set noget i den blot 19-årige angriber, som de kunne tænke sig at udvikle på.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: 442

Milan Škriniar fra Inter til Real Madrid eller Barcelona
Note: Milan Škriniar er i den grad ombejlet for tiden, hvor flere rygter sender ham alverdens steder hen. Senest forlyder det sig, at Real Madrid og Barcelona skulle være i tæt kamp om den centrale forsvarsspiller, som slår sine folder i Inter. Til historien skal det dog lyde, at Škriniar selv i slutningen af oktober sagde, at han absolut ikke ville forlade Inter - kun hvis de en dag ikke ville bruge ham i startopstillingen. Det vil de dog ekstremt gerne og Škriniar har faktisk spillet fuld tid i alle kampe for Inter i denne sæson.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Corriere dello Sport

Dayot Upamecano fra RB Leipzig til Manchester City
Note: Manchester City leder angiveligt efter en ny midterforsvar, og det kunne meget vel være franske Dayot Upamecano fra tyske RB Leipzig. Den blot 21-årige franskmand har gjort en god figur i det tyske, og det har vakt opsigt hos Manchester City.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: 90min

Stefano Sensi fra Sassulo til Manchester City
Note: Manchester City er ikke bleg for at to-tre profiler på hver eneste position, så kan man nemlig altid bytte rundt, som man lyster. Den seneste offensive profil som rygtes til City er Sassulos Sensi, som lige nu gør det godt for Inter, hvor han er på en lejeaftale. Pep skulle ifølge det italienske medie Calcio Mercato mene, at han passer rigtig godt ind i Citys spillestil.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Calcio Mercato

Trænerrygte:

Unai Emery er blevet givet en måned til at redde sit job
Note:
Unai Emery har slet ikket fået det til at fungere, som mange Arsenal-fans håbede, da man så, at Emery blev hentet til som afløser for Wenger. De mange svingende resultater har efterladt det store spørgsmål om, hvorvidt han er den rigtige mand til jobbet eller ej. Ifølge det engleske medie Sun, er man åbenbart heller ikke helt sikker internt i klubben. Mediet skriver derfor, at de mener at vide, at han fået én måned til at bevise, at han skal beholde den varme stol.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: The Sun

Læs også:Medie: Arsenal-spiller i modvind forhandler med Newcastle

Læs også:Efter bombefund: Premier League-opgør kan blive udsat

Læs også:Lørdagens rygtebørs: Manchester City og Bayern bytter spillere

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020