• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Victor Risager

Mandagens rygtebørs(opdat.): Real Madrid vil hente ung engelsk West Ham-profil

Foto: Getty Images

Tipsbladet.dk giver dig hver dag de bedste rygter fra international fodbold.

Af Victor Risager

Toby Alderweireld fra Tottenham til Arsenal
Note:
Belgieren har en frikøbsklausul på 25 millioner pund, som træder i kraft fra starten af sommerens transfervindue. Det vil rivalerne fra Arsenal udnytte til at lave en aftale med den stærke stopper. Endnu har der ikke været nogle officielle bud på den 30-årige forsvarsspiller, men det Arsenal ændre på inden længe.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Talksport

Declan Rice fra West Ham United til Real Madrid
Note:
Den 20-årige englænder brager igennem for West Ham, og senest leverede han en god præstation, da holdet tabte med 2-1 til Manchester United. Nu forlyder det, at den unge midtbanemand kan være på vej til Real Madrid, efter Scott Minto har udtalt, at storklubben har talt med Rices familie.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Star

Christian Eriksen fra Tottenham til Inter
Note:
Danske Christian Eriksen er på alles læber for tiden. Nu byder den italienske storklub også ind som bejler på danskeren, som de ifølge det store italienske medie har åbnet tidlige forhandlinger med Tottenham om. Prisen lyder på omkring 130 millioner pund, men det skræmmer ikke umiddelbart bejlerne, som også tæller Real Madrid og Manchester United.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Tuttosport

Moussa Dembele fra Lyon til Manchester United
Note
: Moussa Dembele har 18 mål for Lyon i denne sæson, og præstationerne har angiveligt gjort Manchester United interesseret i den 22-årige angriber.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Mirror

Mauro Icardi fra Inter til Real Madrid
Note
: Mauro Icardi har mistet anførertjansen i Inter, og flere italienske medier skriver, at han sandsynligvis skal væk fra klubben til sommer. Det kan meget vel betyde et skifte til Real Madrid, der angiveligt står klar med et bud på 440 millioner kroner.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: AS

Timo Werner fra RB Leipzig til Liverpool eller Bayern München
Note
: 23-årige Timo Werners kontrakt med RB Leipzig udløber efter næste sæson, og den vil han ikke forlænge. I stedet kæmper Liverpool og Bayern München om hans underskrift, og et sommerskifte ligger i kortene.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Sky

Alexander Isak fra Dortmund til Real Madrid eller Chelsea
Note
: Unge Alexander Isak har stor succes i hollandske Willem II, der har lejet den 19-årige svensker i Dortmund, og det har fået flere storklubber til at holde øje med Isak. Blandt andre Real Madrid og Chelsea meldes således interesserede.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Sun

Nicolo Zaniolo fra Roma til Bayern München
Note
: I denne sæson har Nicolo Zaniolo fået sit gennembrud i Roma, hvor han har scoret seks mål på 32 kampe, men det kan også blive hans sidste sæson i Rom. I hvert fald meldes Bayern München interesserede i den italienske offensivspiller.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Bild