• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Mikkel Sloth

Mandagens rygtebørs: Barcelona gør klar til et allersidste Neymar-forsøg

Foto: Getty Images

Du får som altid den bedste start på ugen med de varmeste rygter fra Europas store ligaer.

Af Mikkel Sloth

Neymar fra Paris Saint-Germain til FC Barcelona
Note:
Navnet Neymar har hængt som en stor sky over hele sommerens transfervindue og sagaen er stadig ikke slut. Men nu nærmer den sig endelig en ende med kun få dage tilbage af de resterende store ligaers transfervinduer. FC Barcelona-præsident Bartomeu har holdt et møde med klubbens sportslige ledelse for at drøfte det allersidste ryk efter at få Neymar tilbage til den catalanske storklub. Det står klart, at Barcelona vil byde PSG en lejeaftale med en købsoption på over 1,2 milliarder kroner. På mødet skulle de store emner dreje sig om, hvorvidt optionen skulle være obligatorisk og om, hvorvidt handlen skal inkludere spillere i bytte - eksempelvis Ousmane Dembele.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Marca

Christian Eriksen fra Tottenham til Real Madrid eller Atletico Madrid
Note:
Transfervinduet nærmer sig sin afslutning, og Tottenham er snart nødt til at sælge, hvis de skal have penge for Christian Eriksen. Derfor kan de blive tvunget til at sælge for så lidt som 30 millioner pund, cirka 245 millioner kroner, og de to spanske hovedstadsklubber Real Madrid og Atletico Madrid overvejer stadig at sende et bud afsted til Tottenham inden transfervinduet lukker den 2. september.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Daily Star

Dominik Livaković fra Dinamo Zagreb til Manchester United
Note:
David de Gea har endnu ikke skrevet under på en ny kontrakt med Manchester United, og derfor er de røde djævle begyndt at kigge sig omkring i Europa efter spanierens erstatning. Ham har de muligvis fundet i Kroatien, hvor 24-årige Dominik Livaković har imponeret for hovedstadsklubben Dinamo Zagreb og det kroatiske landshold.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Daily Mail

Fred fra Manchester United til Fiorentina
Note:
Freds første sæson i Manchester United bød kun på 17 ligakampe og et enkelt mål, og i denne sæson er det indtil videre ikke blevet til et eneste minut. Derfor kan han være på vej væk fra Old Trafford, og Serie A-klubben Fiorentina har angiveligt lagt billet ind på den brasilianske midtbanespiller.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Calciomercarto

Nacho Monreal fra Arsenal til Real Sociedad
Note:
Den rutinerede spanske back er stadig inde i varmen i Arsenal, men det har ikke forhindret Real Sociedad i at kaste sin kærlighed på Monreal, som har kontraktudløb næste år. Han er angiveligt tæt på at skifte på en toårig kontrakt.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Marca

Riza Durmisi hjem til dansk fodbold
Note
: Riza Durmisis flirt med Fenerbahce ser ikke ud til at blive til noget, og det kan åbne nogle andre døre for Lazio-spilleren. I støvlelandet forlyder det nu, at Danmark kan være en mulighed for den tidligere Brøndby-spiller, men specifikke klubber nævnes ikke. Også Spanien skal være i spil for Durmisi. 
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Lazionews24.com

Pione Sisto fra Celta Vigo til Torino
Note: Den danske kantspiller er angiveligt et af emnerne i italienske Torino, hvor danskeren kan få en mulighed for at få kickstartet karrieren. Sisto har et stort potentiale, men har ikke været i stand til at forløse det på det seneste. Mediet melder dog, at han ikke er Torinos førsteprioritet.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Tuttomercatoweb.com

Superliga

Mere Superliga

Fokus