• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Nicolai Dupont

Medie: Chelsea-spiller tæt på aftale med Monaco

Foto: Getty Images

Michy Batshuayi er ikke langt fra at sikre sig et lejeophold hos Ligue 1-klubben.

Af Nicolai Dupont

Michy Batshuayi har angiveligt fundet sin næste klub. Chelseaspilleren, der i øjeblikket er udlejet til Valencia, har fået annulleret sit ophold i den spanske klub, men har altså ingen planer om at spille i Londonklubben i øjeblikket. I stedet vil han frem til sommer spille for Ligue 1-klubben AS Monaco. Og noget tyder på, at den handel er tæt på at gå igennem. Det skriver Sky Sports.

Monaco-klubbens manager - den tidligere assistenttræner for Belgiens landshold og spillerikon i Arsenal - Thierry Henry indrømmede tidligere på ugen, at han er interesseret i at sikre sig den belgiske offensivspiller. 

Læs også: Chelsea vil klage over Bayern München til FIFA

- Michy? Ham kender jeg godt, vi arbejdede tæt sammen på det belgiske landshold. Han er en spiller, der kan være meget interessant. Men igen; intet er officielt. Man må være tålmodig, sagde Henry tidligere på ugen ifølge Sky Sports.

Hvis Batshuayi skifter til Ligue 1-klubben, vil der i hvert fald være ét kendt ansigt blandt de andre spillere. Hans holdkammerat i Chelsea Cesc Fabregas skiftede nemlig til klubben fredag eftermiddag.

AS Monaco ligger i øjeblikket på en 19. plads i Ligue 1 efter en yderst skuffende sæson.

Superliga

Mere Superliga

Fokus