• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Morten Jørgensen

Medie: Monaco vil erstatte Mbappé med Leicester-angriber

Hvis Monaco som forventet sælger Kylian Mbappé, vil de erstatte ham med Islam Slimani.

Af Morten Jørgensen

Kylian Mbappé er efter en fantastisk sæson for Monaco på vej til at blive solgt. Ifølge Sky Sports forventes den franske landsholdsspiller at skifte til ligarivalerne fra Paris Saint-Germain inden for de kommende 72 timer.

Den 18-årige angriber skal erstattes, og penge bliver ikke et problem hos Monaco, som også har solgt Bernardo Silva, Tiémoué Bakayoko og Benjamin Mendy i dette transfervindue. Det kan godt blive dyrt at erstatte Mbappé, for klubberne ved, at de franske mestre har mange penge.

Hvis Mbappé som forventet bliver solgt, vil Monaco lave en forespørgsel på Islam Slimani, som ikke er en del af idealopstillingen hos Craig Shakespeares Leicester-mandskab. Det erfarer Sky Sports i dag.

Den algierske angriber skiftede sidste sommer Sporting Lissabon ud med Leicester, som skulle forsvare deres engelske mesterskab. Slimanis første sæson i engelsk fodbold blev dog ikke nogen stor succes, selvom han nettede syv gange i Premier League. Den 29-årige angriber havde præcis som i denne sæson svært ved at spille sig til en fast plads på holdet.

Superliga

Mere Superliga

Fokus