• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Morten Jørgensen

Medie: Paris Saint-Germain bejler til talentfulde Ryan Sessegnon

Foto: Getty Images

Den øgede interesse for talentfulde Ryan Sessegnon fortsætter. Nu har Paris Saint-Germain for alvor meldt sig ind i kampen om Fulham-spilleren.

Af Morten Jørgensen

Paris Saint-Germain satser ikke kun på at hente de allerstørste stjerner. Klubben har også et kig på et af de mest spændende navne i europæisk fodbold netop nu.

Ryan Sessegnon har gjort sig interessant for nogle af de største klubber i europæisk fodbold i løbet af denne sæson, hvor han har været fast mand for Fulham i the Championship.

Den 17-årige englænder minder på flere måder om en ung Gareth Bale, eftersom han både optræder som venstre back og venstre fløj. Samtidig har han været særdeles dygtig til at finde målet i sæsonen, hvor det er blevet til 14 scoringer.

Engelske storklubber som Tottenham og Manchester United er blevet sat i forbindelse med Fulham-profilen, men der er også interesse fra udlandet. Således hævder det franske medie, Espoirs du Football, at Paris Saint-Germain er meget interesserede.

Den franske storklub har angiveligt holdt flere møder med Ryan Sessegnons repræsentanter med henblik på en mulig handel i sommerens transfervindue.

Også den franske talentfabrik Monaco, som har udklækket spillere som Tiémoué Bakayoko og Kylian Mbappé, har efter sigende en interesse i den engelske teenager, som er blevet nomineret til årets unge spiller i England.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC København - AGF

FC København og AGF skal ud i en direkte kamp om andenpladsen i Superligaen. Århusianerne kan gå forbi Ståle Solbakkens mandskab med en sejr.