• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Oliver Pirchert

Medie: Zlatan Ibrahimovic på vej til USA

Foto: Getty Images

Skal man tro ESPN FC, så er Zlatan Ibrahimovics dage talte i Manchester United. LA Galaxy er næste destination, spår mediet.

Af Oliver Pirchert

Flere og flere kilder fortæller, at Zlatan Ibrahimovic er på vej til LA Galaxy.

Sådan lyder meldingen fra ESPN FC, og dermed kan det se ud til, at svenskerens ophold i Manchester United snart er fortid. Den 36-årige angriber har tidligere været rygtet til LA Galaxy. Allerede i sommers blev han spået en tur til USA grundet knæskaden, han pådrog sig tilbage i april. Men denne gang er skiftet mere sandsynligt, vurderer ESPN FC.

Knæskaden er dog fortsat et problem for Zlatan Ibrahimovic. Trods et comeback i slutningen af 2017 afslørede José Mourinho, at angriberen vil være ude i endnu en måned. Comeback-datoen er dog ikke sat for svenskeren, men ifølge ESPN FC træner han med resten af holdet i næste uge.

Særligt det seneste køb af Alexis Sanchez har angiveligt været med til at sende Zlatan Ibrahimovic over Atlanten, da den rutinerede angriber har svært ved at øjne spilletid, når han igen bliver klar.

Amerikanske LA Galaxy kan først hente Zlatan Ibrahimovic fra den 7. februar, eftersom transfervinduet åbner senere i USA. Den 7. maj er sidste åbningsdag for de amerikanske klubber.

Få overblikket over landenes deadline på transfermarkedet lige her.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC København - Randers FC

Randers FC har ikke vundet over FC København i fem år, og de er under ledelse af en træner, der aldrig har slået hovedstadsklubben. Meget taler for en FCK-sejr søndag eftermiddag, men løverne er sn...

Optakt: AaB - AGF

Top 6 er på plads, så dette fungerer i praksis som en ekstra kamp i slutspillet - og dermed er der allerede nu vigtige point på spil i medaljekampen.