• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter clbold.dk

Medie: Newcastles nye ejer frister Pochettino med kongeløn

Foto: Getty Images

Mauricio Pochettino kan vende tilbage til Premier League som en af de absolut bedst betalte trænere i ligaen, hvis argentineren tager imod Newcastles tilbud.

Af clbold.dk

Newcastle er tæt på at blive tæt på solgt til en flok stenrige saudiarabere, og de kommende ejere er opsat på at få ansat Mauricio Pochettino som klubbens nye cheftræner. 

Således reporterer Sky Sports, at de kommende Newcastle-ejere vil tilbyde Pochettino en årsløn på 160 millioner kroner.

Imponeret over tiden i Spurs
Det forventes, at den nuværende cheftræner Steve Bruce får lov til at beholde sit job sæsonen ud, hvorefter Newcastles nye ejere altså vil have fat i et større trænernavn.

Newcastles kommende ejere er imponeret af Mauricio Pochettinos genopbygningsarbejde i Tottenham, hvor argentineren på fem år forvandlede London-klubben til en mesterskabskandidat og finalist i Champions League.

Der er tale om lidt af et tilbud til Pochettino. Til sammenligning har José Mourinho i Tottenham en årsløn på 128 millioner kroner. Pep Guardiola er, med en årsløn på 170 millioner kroner den bedst betalte træner i Premier League.

---------------------------

Se FC København i den afgørende Europa League-playoff mod HNK Rijeka på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus