• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Sylvester Guldberg Røn

Onsdagens rygtebørs(opdat.): Arsenal vil hente belgier i PSG

Foto: Getty Images

Tipsbladet.dk giver dig her onsdagens bedste rygter fra det store udland.

Af Sylvester Guldberg Røn

Thomas Meunier fra Paris Saint-Germain til Arsenal
Note:
Arsenal-manager Unai Emery har set sig lun på den belgiske højre back, som er blevet skubbet ud af holdet i den franske hovedstad, hvor Thilo Kehrer er foretrukket i stedet. Den 27-årige back har også været rygtet til Manchester United.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: France Football

James Maddison fra Leicester til Tottenham
Note:
Den 22-årige midtbanekreatør har imponeret i sin første sæson for Leicester, hvorfor større klubber nu er ude med riven. Tottenham har set sig lune på den tidligere Norwich-spiller, som har leveret syv mål og lige så mange assists i den forgangne sæson.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Mirror

Dayot Upamecano fra RB Leipzig til Arsenal
Note:
London-klubben søger forstærkninger til forsvaret, og et andet mål er blot 20-årige Upamecano, som har været en del af et stærkt forsvar i Leipzig. Franskmanden er dyr, og det kan blive svært for Unai Emery at få midler til en handel.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: ESPN

Edinson Cavani fra Paris Saint-Germian til Atletico Madrid 
Note:
 Antoine Griezmann har meddelt, at han ønsker at forlade Atletico, og den spanske klub forventer angiveligt også, at Diego Costa er fortid til sommer. Derfor vil madrilenerne erstatte de to angribere med en uruguayaner, der er garant for mål. Ifølge det franske medie har de nemlig taget kontakt til 32-årige Edinson Cavani.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Cadena Ser

Jerome Roussillon fra Wolfsburg til Barcelona 
Note:
26-årige Jerome Roussillon var slet ikke målet, da Barcelona tog til Wolfsburg. De var angiveligt på stadion for at kigge nærmere på keeper Koen Casteels, men ifølge det spanske medie imponerede den franske back så meget, at Barcelona nu er meget interesserede. 
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Mundo Deportivo

Julian Weigl fra Dortmund til Paris Saint-Germain 
Note:
 Thomas Tuchel kender 23-årige Julian Weigl fra tiden i Dortmund. Weigl har været henvist til bænken af blandt andre danske Thomas Delaney i denne sæson, og derfor er han rygtet væk fra klubben. PSG er et godt bud på en ny destination, efter at Thomas Tuchel i et interview med tysk tv har erklæret sin interesse i Weigl.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: GOAL

Fabio Quagliarella fra Sampdoria til Napoli
Note: 
Napolis førsteprioriteret var ellers Valencias spanske landsholdsangriber, Rodrigo, men spanierne forlanger angiveligt en alt for høj sum. Derfor vil Napoli slå kløerne i den italienske veteran Fabio Quagliarella. Den 36-årige angriber blev Serie A-topscorer med 26 mål i denne sæson, og Napoli jagter ham angiveligt på en etårig aftale. 
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Gianluca di Marzio

Superliga

Mere Superliga

Fokus