• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Victor Risager

Onsdagens rygtebørs: FC Porto køber FC Midtjylland-profil

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Tipsbladet.dk giver dig hver dag de bedste rygter fra international fodbold.

Af Victor Risager

Arjen Robben til Lazio
Note:
Den hollandske kantspiller er tilgængelig på en fri transfer, da han ikke får sin kontrakt med Bayern München forlænget, og nu er han angiveligt dukket op som et muligt emne for Lazio.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Il Tempo

Evander fra FC Midtjylland til FC Porto
Note:
Den portugisiske storklub er tidligere blevet meldt interesseret, og nu har klubben angiveligt indgået en aftale med FC Midtjylland om at købe klubbens brasilianske midtbaneprofil, Evander, som i den forgangne sæson leverede en række flotte præstationer i Superligaen, hvilket altså nu kan føre til et stort salg.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: TVI24

Pep Guardiola overvejer sabbatår
Note
: Hvis Pep Guardiola fører Manchester City til Champions League-titlen i den kommende sæson, kan han angiveligt tage et sabbatår efterfølgende.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Star

Ivan Rakitic fra FC Barcelona til Manchester United
Note
: Der har været vedvarende rygter om, at Ivan Rakitic skulle forlade FC Barcelona denne sommer, og nu har Manchester United efter sigende kontaktet den spanske klub angående den 31-årige kroat. Tidligere har andre Premier League-klubber også været meldt interesserede.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Sport

Pablo Fornals fra Villarreal til West Ham
Note
: West Ham har lagt interessen i Celta Vigos Stanislav Lobotka på is, og i stedet vil de nu forsøge af hente 23-årige Pablo Fornals fra Villarreal.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Guardian

Gianluigi Buffon fra Paris Saint-Germain til FC Porto
Note
: Gianluigi Buffon forlader Paris Saint-Germain denne sommer, og den 41-årige keeper kan ende med at tage til Porto, hvor han skal erstatte Iker Casillas.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Tuttosport

Matteo Darmian fra Manchester United til Valencia
Note
: Matteo Darmian ser ud til endegyldigt at forlade Manchester United denne sommer, og Valencia skulle allerede være i forhandlinger med den engelske klub om forsvarsspilleren. To unavngivne italienske lubber er imidlertid også interesserede.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: ESPN

Joao Felix fra Benfica til Atletico Madrid
Note
: 19-årige Joao Felix er et emne i adskillige af Europas største klubber, heriblandt Manchester City, Juventus og Bayern München, men Benfica-stortalentet vil efter sigende helst til Atletico Madrid.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: AS

Superliga

LIVE: Chancerig kamp i Esbjerg

Esbjerg fB kæmper for livet i ligaen, og AaB skal forsøge at tage et stort skridt mod top-6. Følg den spændende kamp ...

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.