• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Tipsbladet.dk

Onsdagens rygtebørs (opdat.): Atletico Madrid går efter Arsenal-stjerne

Foto: Stuart Franklin/Getty Images

De varmeste rygter fra hele Europa er som altid klar til dig her på tipsbladet.dk.

Af Tipsbladet.dk

Granit Xhaka fra Arsenal til Atletico Madrid
Note:
Atletico Madrid er på jagt efter en profil til midtbanen, og har til det formål udset sig Arsenals Granit Xhaka som sommerens store transfermål til den midterste kæde. De er dog ikke den eneste bejler, og Arsenal vil meget nødig slippe den stærke schweizer.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: The Sun

Issa Diop fra West Ham til Manchester United
Note:
Manchester United vil meget gerne hente West Hams Issa Diop, og har fået afvist et bud, der inkluderede offensivprofilen Anthony Martial. Men West Ham vil kun have penge, og kræver hele 630 millioner kroner for at lade den 22-årige franske forsvarsspiller tage til Old Trafford.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Daily Mirror

Giovani Lo Celso fra Real Betis til Tottenham
Note:
Tottenham lader for første gang længe til at være beredte på at hive pengepungen frem i dette transfervindue, og højt på manager Mauricio Pochettinos ønskeliste står den 23-årige argentinske midtbanespiller Giovani Lo Celso, som har haft en flot sæson i Real Betis.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Daily Star

James Rodriguez fra Real Madrid til Napoli
Note:
James Rodriguez skal med sikkerhed væk fra Real Madrid, og er tidligere kædet sammen med et skifte til Napoli. Nu bekræfter Napoli-præsident Aurelio De Laurentiis, at de prøver at hente den colombianske kreatør til Serie A.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Goal

Denis Vavro fra FC København til Lazio
Note
: For nylig kunne Gianluca Di Marzio afsløre, at FC Københavns Denis Vavro er et emne i Roma. Men Roma er ikke de eneste italienere, der er interessede i slovakken. Også ærkerivalerne Lazio skulle have et godt øje til Vavro. Foruden de to hovedstadsklubber lurer også Atalanta og Sampdoria angiveligt i kulissen. 
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Corriere dello Sport

Christian Eriksen fra Tottenham til Real Madrid
Note:
Den danske landsholdsprofil har i længere tid været sat i forbindelse med et skifte til Real Madrid, og nu forlyder det, at spanierne vil betale 377 millioner kroner plus Dani Ceballos for at få danskeren til klubben.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: The Sun

Gianluigi Donnarumma fra AC Milan til Paris Saint-Germain
Note: Den franske storklub er på udkig efter en ny målmand, og italienske Gianluigi Donnarumma bliver angiveligt foretrukket over David De Gea, som også er sat i forbindelse med hovedstadsklubben.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: The Sun

Pau Lopez fra Real Betis til Roma
Note:
Sidste sommer købte Roma den svenske målmand, Robin Olsen, i FC København, men efter en ikke alt for god første sæson, kan han nu få konkurrence. Roma har således afgivet et bud på spanske Pau Lopez, som er inde omkring det spanske landshold.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Gianluca Di Marzio

Elseid Hysaj fra Napoli til Manchester United
Note:
Det er næppe nogen hemmelighed, at den engelske storklub jagter en højre back, og det kan nu resultere i et bud på Napolis albanske højre back, Elseid Hysaj.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Gianluca Di Marzio

Rafael Benitez fra Newcastle til Dalian Yifang
Note:
Den spanske manager har fået et lukrativt tilbud fra den kinesiske klub, der vil gøre ham til ligaens bedst betalte træner, og det jobtilbud overvejer den tidligere Liverpool-manager.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Sky Sports

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.