2017-04-19 21:25
Foto: Getty Images

Tipsbladet.dk leverer hver dag et overblik over dagens rygter. Her er onsdagens udgave.

Alexis Sanchez og Mesut Özil fra Arsenal til PSG
Note: Alle ved, at PSG kan hive den store pengepung frem. Det kan den franske klub meget snart være klar til at gøre igen, fordi de har set sig lune på ikke bare en, men to spillere fra Arsenal. Sanchez og Özil er på ønskelisten, og mens det ikke vides, hvor meget PSG vil smide efter tyske Özil, er de klar til at smide 450 millioner kroner efter chilenske Sanchez.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Yahoo

Joe Hart fra Manchester City til Liverpool
Note: Liverpool købte før sæsonen Loris Karius, men den tyske målmand har ikke levet op til de forventninger, klubben havde til ham. Derfor er Liverpool nu klar til at byde op mod 200 millioner kroner for Manchester Citys engelske keeper Joe Hart, der er udlejet til Torino. Liverpool får dog formentlig konkurrence af netop Torino, der også vil sikre sig den 30-årige målmand på en permanent kontrakt.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Sun

Sead Kolasinac fra Schalke til Arsenal
Note: Den bosnisk-tyske forsvarsspiller Sead Kolasinac er kraftigt rygtet til Arsenal, og han har eftersigende fået at vide, at Arsene Wenger også er træner i klubben i næste sæson. Om det er positivt eller negativt for Kolasinac, melder historien intet om, men der er endnu en gang smidt brænde på det bål, der siger, at næste sæson er i London for Kolasinac.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Daily Mail

John Terry fra Chelsea til West Ham
Note: Den engelske forsvarslegende er til sommer fortid i Chelsea, men han behøver ikke at flytte, hvis ønsket er at fortsætte karrieren. Slaven Bilic, der er manager i West Ham, vil nemlig ikke afvise, at klubben vil gå efter John Terry. Han kan dog få konkurrence af både Bournemouth og Swansea. Det store spørgsmålstegn ved, om en af de tre klubber kan skrive kontrakt med John Terry, afhænger af, om de stadig er i Premier League i næste sæson.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Daily Mirror

Michael Keane fra Burnley til Manchester United
Note: Den centrale stopper Michael Keane har spillet store dele af sin fodboldkarriere i Manchester Uniteds røde trøje, men i januar 2015 blev han solgt til Burnley. Nu er han dog på vej retur til De Røde Djævle, fordi han har spillet fremragende for Burnley siden det permanente skifte.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Daily Mirror

Jesus Navas fra Manchester City til AS Roma
Note: Navas har ikke fået fast spilletid i Manchester City i denne sæson, og med kontraktudløb til sommer ser hans tid ud til at synge på sidste vers i England. Derfor står AS Roma klar med en kontrakt til den 31-årige kantspiller, der lyder på tre år i Rom. De skal dog ikke begynde at glæde sig for tidligt, fordi Navas’ barndomsklub, Sevilla, også er interesserede i at hente den spanske spiller.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Manchester Evening News

Alvaro Morata fra Real Madrid til Chelsea.
Note
: Chelsea er ifølge det spanske medie nået til enighed med Real Madrid om et køb af den 24-årige spanske angriber, Alvaro Morata. 
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Diario Gol

Mamadou Sakho fra Liverpool til AS Roma
Note
: Der er stor interesse for den franske midterforsvarer, der tiltrækker interesse fra både Premier League og klubber udenfor England. En ny klub har meldt sig på banen - Serie A-mandskabet AS Roma, der til sommer forventes at sælge Kostas Manolas.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Goal.com

Ilija Nestorovski fra Palermo til Everton
Note
: Til sommer skal Everton på jagt efter en erstatning for Romelu Lukaku, der vil væk fra Goodison Park. 
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Estadio Deportivo

David Ospina fra Arsenal til Fenerbahce
Note
: Den columbianske målmand, der har været Arsenals målmand i Champions League, er nået til enighed med Fenerbahce om de personlige vilkår. Nu mangler blot enighed mellem Arsenal og Fenerbahce, før et skifte kan blive gennemført:
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: TalkSPORT

SENESTE NYT...
OP | NED