• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Mikkel Sloth

Onsdagens rygtebørs: City kan bryde transferrekord for ung forsvarsspiller

Dagens rygtebørs byder som altid på de varmeste rygter fra de største europæiske ligaer

Af Mikkel Sloth

Ben Chilwell fra Leicester City til Manchester City
Note:
Manchester City vil hente den 22-årige venstreback Ben Chilwell i Leicester, men det kommer til at koste dem. De skal efter sigende gøre ham til den dyreste forsvarsspiller nogensinde, hvis de vil have ham. Dermed skal de af med mere end 625 millioner kroner. 
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Telegraph

Luis Campos fra Lille til Chelsea
Note
: Lilles sportsdirektør, Luis Campos, har foretaget et par imponerende indkøb i sin tid i Lille, og da han besad samme rolle i Monaco. Og nu håber Chelsea, at han også kan hjælpe dem med at hente dygtige spillere.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: France Football

Maximilian Eggestein fra Werder Bremen til Borussia Dortmund
Note
: 22-årige Eggestein har imponeret i Werder Bremen i denne sæson med fem mål på 24 kampe, og Dortmund skulle være interesseret i at tilknytte midtbanespilleren til sommer.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Ruhr Nachrichten

Bruno Fernandes fra Sporting til Manchester United
Note
: Bruno Fernandes er en stor profil i Sporting, hvor han i denne sæson har leveret 12 mål og ni oplæg på 23 kampe i den hjemlige liga. De præstationer har Manchester United lagt mærke til, men de kan få konkurrence fra AC Milan, Chelsea og Liverpool i kampen om den 24-årige midtbanespillers underskrift. Fernandes koster angiveligt 750 millioner kroner.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: A Bola

Paulo Dybala fra Juventus til Manchester United
Note:
Paulo Dybala har fået en mindre rolle i Juventus siden Cristiano Ronaldos ankomst, og er ikke længere garanteret en plads i startopstillingen. Men det har muligvis kun gjort ham mere interessant for Europas øvrige storklubber, og i Manchester United står de angiveligt klar med et bud på en milliard kroner for den 25-årige argentinske offensivspiller. Det forudsætter dog, at Manchester United selv får solgt Romelu Lukaku.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: The Sun

Kylian Mbappé fra Paris Saint-Germain til Real Madrid
Note:
Der skal andre boller på suppen i Real Madrid i næste sæson, hvor kongeklubben skal rejse sig efter en helt igennem forfærdelig 2018/2019-kampagne. Derfor vil klubben gerne af med Gareth Bale for at gå plads i transfer- og lønbudgettet til at hente PSG-stjernen Kylian Mbappé, der skal blive den næste superstjerne på Santiago Bernabéu.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Don Balon

Harry Maguire fra Leicester til Manchester United
Note:
Allerede sidste sommer var Harry Maguire et varmt navn i de store engelske klubber, og englænderens gode præstationer ved VM i Rusland gjorde ikke interessen mindre. Og selvom den engelske forsvarsspiller har haft problemer sammen med resten af Leicester-holdet i denne sæson, er der stadig interesse fra Manchester United, der fortsat er opsatte på at hente Maguire til Old Trafford.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Leicester Mercury

Taiwo Awoniyi fra Liverpool til Schalke 04
Note:
Nigerianske Taiwo Awoniyi har aldrig fået en kamp i Liverpool siden sit skifte til den engelske storklub i 2015. Han er gang på gang blevet lejet ud, senest denne januar til Mouscron i den bedste belgiske række. Her har han imponeret stor med seks mål i syv kampe, og det har i de opdaget i Schalke 04, der håber at kunne lokke Liverpool til et sommersalg af den 21-årige angriber.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Liverpool Echo

Superliga

Mere Superliga

Fokus