• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Mikkel Sloth

Onsdagens rygtebørs(opdat.): Real Madrid-kroat kan ende permanent i Chelsea

Vi bringer dig som altid de varmeste rygter her på Tipsbladet.dk

Af Mikkel Sloth

Mateo Kovacic fra Real Madrid til Chelsea
Note:
Hvis Eden Hazard som forventet skifter til Real Madrid, vil Chelsea blandt andet have den kroatiske midtbanespiller på en permanent aftale. Den 24-årige slider har gjort det godt som lejesvend på Stamford Bridge.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: The Sun

Marcus Rashford fra Manchester United til Barcelona
Note:
Ifølge den tidligere Barcelona-spiller Patrick Kluivert bør den spanske storklub forsøge at hente den 21-årige englænder som afløser for Luis Suarez, da Rashford vil passe godt ind hos den spanske storklub.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Sport360

Dayot Upamecano fra RB Leipzig til FC Bayern München
Note:
Den tyske storklub er kendt for at hente rivalernes store talenter, og Upamecano kan blive den næste. Den blot 20-årige franske forsvarsspiller er anses for at være et kæmpe talent, og Bayern er begyndt på en foryngelse af truppen.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Sport Bild

Dani Alves fra Paris Saint-Germain til Manchester City
Note:
Dani Alves har kontraktudløb i Paris Saint-Germain til sommer, hvor han vil være fyldt 36 år. Men den brasilianske stjerneback har fortsat ambitioner om at spille på europæisk topniveau, og satser på at blive genforenet med sin træner fra tiden i FC Barcelona, Pep Guardiola. Det kræver et skifte til engelske Manchester City.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Sport

Kalidou Koulibaly fra Napoli til Manchester United
Note:
Manchester United har sat en central forsvarsspiller som førsteprioritet når sommerens transfervindue åbner, og øverste på listen står Kalidou Koulibaly. Den engelske storklub forsøgte sig med to bud i januar, der begge blev afvist. Men nu vil de give det et forsøg igen til sommer.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: London Evening Standard

Raphaël Varane fra Real Madrid til Manchester United
Note:
En anden mulighed til det centrale forsvar er Real Madrids Raphaël Varane, der før har været et varmt emne på Old Trafford. Særligt den nu fyrede José Mourinho var varm på den franske forsvarsstjerne, der har haft stor succes i den spanske kongeklub.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: London Evening Standard

Tiémoué Bakayoko fra Chelsea til AC Milan
Note:
Efter en lidt sløv start på sit lejeophold i AC Milan, er Tiémoué Bakayoko for alvor begyndt at vise sit værd i Italien. Lejemålet udløber med udgangen af sæsonen, men den franske midtbanespiller har det så godt i klubben, at han gerne vil veksle lejeaftalen med en permanent kontrakt.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Football London

Nicolo Barella fra Cagliari til Chelsea
Note:
Chelsea sendte angiveligt et bud afsted på den 21-årige italienske midtbanespiller. Buddet lød på 50 millioner euro, og blev godkendt af Cagliari. Men i sidste ende var det Nicolo Barella selv, der sagde nej til at skifte til the Blues.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Tuttomercatoweb

Max Aarons fra Norwich til Tottenham
Note:
Tottenham vil gardere sig på højreback-positionen, og har derfor udset sig den kun 19-årige englænder Max Aarons, der spiller i Norwich. Tottenham vil have den unge back til at starte til sommer, men håber at kunne underskrive kontrakten inden da, så de undgår konkurrence med andre klubber.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Daily Mirror

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Brøndby IF - AGF

AGF jagter sæsonens anden sejr og den første på Brøndby Stadion siden 2007. Brøndby IF jagter topholdene FC København og FC Midtjylland.