2016-03-10 21:30
Polfoto/Tim Ireland

Tipsbladet.dk bringer dig her friske rygter fra den internationale fodboldscene. Dagens hovedpersoner er blandt andet Mario Götze og Riyad Mahrez.

Mario Götze fra Bayern München til Manchester United
Note: Manchester United jagter offensive forstærkninger, og i den jagt er de klar til at bruge 310 millioner kroner på at lokke Mario Götze til Old Trafford.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Daily Star

Riyad Mahrez fra Leicester til FC Barcelona
Note: En af de helt store spillere hos det overraskende tophold i Premier League, Leicester, er Riyad Mahrez. Nu skulle den driblestærke fløj være på vej mod FC Barcelona.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: International Business Times

Wilfried Bony fra Manchester City til West Ham
Note: Slaven Bilic vil have en angriber til West Ham. Første prioritet er angiveligt Marseilles Michy Batshuayi, men skulle det ikke lykkedes, er næste mål Wilfried Bony i Manchester City.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: The Mirror

Samuel Umtiti fra Lyon til Newcastle
Note: Få forsvarsspillere i Frankrig har samme duelstyrke som Samuel Umtiti, og det har lokket Newcastle til at se nærmere på den 22-årige midterforsvarer.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Talksport

Aymeric Laporte fra Atletic Bilbao til FC Barcelona
Note: FC Barcelona vil også gerne styrke forsvaret til sommer, og i bestræbelserne på det, har de set sig lune på Aymeric Laporte, der har haft en fin sæson i Atletic Bilbao.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Sport

Denis Suarez fra Villareal til FC Barcelona
Note:
FC Barcelona er på vej mod at hente en ny Suarez til. Klubben vil betale frikøb for Villareal-spilleren Denis Suarez, der kan skifte til sommer. 
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Sport

 

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvor god er Christian Eriksen lige nu?