• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Anders Friis Daugbjerg

Onsdagens rygtebørs: Atletico Madrid vil have tysk målmaskine

Foto: Getty Images

Tipsbladet bringer hver dag transferrygter fra alle de store internationale ligaer

Af Anders Friis Daugbjerg

Timo Werner fra RB Leipzig til Atletico Madrid
Note:
Med en langtidsskade til Diego Costa er Atletico Madrid tynde i front, og nu har hovedstadsklubben sat Timo Werner som sin førsteprioritet. 23-årige Werner har scoret 13 mål i 13 Bundesliga-kampe i denne sæson.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Cadena Cope

Christian Eriksen fra Tottenham til Manchester United
Note:
Christian Eriksen har tidligere af flere omgange været sat i forbindelse med et skifte til United, og siden José Mourinhos komme til Tottenham er der på ny blusset liv i de rygter. Det handler om, at Mourinho angiveligt kunne være interesseret i at hente Nemanja Matic i Manchester United, hvilket fører til, at der kan blive linet en byttehandel op mellem de klubber, så Eriksen skifter til United og Matic ryger til Tottenham.
Tottenham skulle siden sommer nærmest have halveret prisen på Christian Eriksen, der har kontraktudløb efter indeværende sæson. Eriksen vil formentlig være ganske interesseret i at få sin fremtid på plads i januars transfervindue, så skarpheden vil være på plads til sommerens EM-slutrunde. 
Klubber som Real Madrid, Juventus, Inter og Bayern München har tidligere været sat i forbindelse med den danske landsholds-profil.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Calciomercato

Matic fra Manchester United til Tottenham
Note: Matic blev hentet til United under Mourinho, men siden Mourinho ikke har været i klubben, jamen så har Matic heller ikke været på holdet i United. Matic har tydligere udtrykt sin utilfredshed, og nu rygtes han altså til Tottenham. Rygtet kommer også i kølvandet på, at Matic likede et Instagram post, hvor der stod, at "Nu venter Matic bare på, at Mourinho henter ham til klubben".
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Manchester evening news

Ben Godfrey fra Norwich til Tottenham
Note: Som altid, jamen så giver ny træner i en stor klub en masse nye rygter. Her er der tale om den blot 21-årige midterforsvar Ben Godfrey fra Norwich, som har spillet 14 kampe for The Canaries i dette års Premier League. Mourinho leder efter flere forstærkninger til forsvaret, men Godfrey skulle angiveligt være højt på listen.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Football Insider

Læs også:Torsdagens rygtebørs: Tysk stjernefrø har fire engelske bejlere

Zlatan Ibrahimovic til AC Milan
Note: I et helt nyt interview med GQ magazine Italia, siger Zlatan, at Italien er hans næste destination, og han har valgt en klub, som skal begynde at vinde igen. Med sin fortid i AC Milan, og det faktum, at de senest vandt Serie A i sæsonen 2010/11, jamen så virker AC Milan altså til at være den helt klare frontrunner til at lande svenskeren. Udover Milan kunne der dog også være tale om enten Bologna, Roma eller Napoli.
Sandsynlighed: Over Middel
Kilde: Football Italia

Læs også:Ståle børster Zlatan-kommentar af vejen: Malmö er i førersædet

Rodrigo fra Valencia til Atletico Madrid
Note: Med afgangen af Griezmann og skaden til Diego Costa, jamen så har Atletico brug for en ny angriber. Ifølge flere spanske medier har Simeone udset sig flere potentielle transfer-targets, men øverst skulle være Rodrigo fra Valencia, som har scoret tre mål og lavet otte assists i 17 kampe for mandskabet.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Mundo Deportivo

Læs også:FIFA offentliggør verdensrangliste: Danmark taber to pladser

Læs også:Klopp underspiller Liverpools chancer: Det bliver svært at gå videre

Læs også:Suarez hylder Messi-partnerskab: Vi gør alt for holdets bedste

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020