• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Nicolai Dupont

Palermo-præsident: Balotelli kan blive en verdensklassespiller hos os

Palermo-præsident: Balotelli kan blive en verdensklassespiller hos os

Den italienske angriber kan finde tilbage til de gamle dyder som topspiller, hvis han vender hjem til barndomsbyen. Det mener præsident i Palermo, Maurizio Zamparini.

Af Nicolai Dupont

Mario Balotelli har ikke meget fremtid tilbage i Liverpool. Jürgen Klopp har gjort det klart, at italieneren ikke er en del af hans planer.

Nu tyder det på, at angriberen kan være på vej til sin barndomsby, hvor han kan genstarte karrieren. Palermo har i hvert fald budt på spilleren, og præsident Zamparini har snakket med ham.

Læs også: Balotelli kan være på vej væk fra Liverpool i overraskende skifte

- Jeg ringede til Raiola (Balotellis agent, red.), og han gav telefonen til Mario. Han indrømmede med det samme, at han meget gerne ville til Palermo, siger Zamparini til Corriere dello Sport.

Sportsdirektør i klubben, Guglielmo Micciche, er overbevist om, at Balotelli kan få genstartet sin karriere hos Palermo.

- Det er en meget svær opgave (at få spilleren til klubben, red.), men vi prøver. Det ville være et scoop for Maurizio Zamparini og en gave til alle fansene.

Og præsidenten er da også fortrøstningsfuld i forhold til transferen.

- Vi bliver meget glade, hvis vi kan holde ham et års tid, og så få ham tilbage på det verdensklasseniveau, som han var engang.

Superliga

Mere Superliga

Fokus