Trods sin 38-årige alder vil Diego Forlan ikke lægge støvlerne på hylden. Sandefjord er klar til at hente angriberen til Eliteserien.

Uruguyanske Diego Forlan er ifølge agenten, Terje Liveröd, tæt på et skifte til Sandefjord i Norge. Agenten forklarer, at klubben ikke føler sig skræmt af Forlans manglende spilletid i den seneste sæson.

- Jeg kan bekræfte, at Sandfjord arbejder på at få Forlan til klubben. Selvom han er 38 år, er han stadig en fuldblods-angriber. Han kan i så fald bidrage til holdet, trods han ikke har spillet i de seneste seks måneder, siger Terje Liveröd til NTB.

Interesseren er også gensidig, understreger agenten, som også er ven til topspilleren.

- Diego bekræftede for mig i weekenden, at han gerne vil spille for Sandefjord i efteråret. Sandsynligheden for at det skulle ske er dog ikke særlig stor, men chancen er der, tilføjer agenten.

Senest har Diego Forlan repræsenteret Mumbai City i 2016, mens hans erfaringer fra topklubberne Manchester United, Inter og Atletico Madrid tæller højest i Sandefjords spillersøgning. Desuden blev angriberen kåret til VM's bedste spiller i 2010.

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvor god er Christian Eriksen lige nu?