• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Morten Jørgensen

Søndagens rygtebørs (opdat.): Manchester City klar med kæmpebeløb for Leicester-duo

Foto: Laurence Griffiths/Getty Images

Tipsbladet.dk bringer her dagens største transferrygter fra det store udland.

Af Morten Jørgensen

Kalidou Koulibaly fra Napoli til Manchester United
Note: 
Kalidou Koulibaly har længet været et emne i Manchester United, men nu har 'de røde djævle' besluttet sig for at intensivere jagten. Manager Ole Gunnar Solskjær har sat den senegalesiske forsvarsspiller øverst på sommerens ønskeliste, og er villige til at betale lidt over 700 millioner kroner for den store midtstopper.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Daily Mail

Harry Maguire og Ben Chilwell fra Leicester til Manchester City
Note:
I Leicester har de to af Premier Leagues mest attraktive forsvarsspillere, og i Manchester City håber de at kunne få fat på dem begge. De engelske mestre står klar med mere end 1 millard kroner, som de håber kan lokke Leicester til at sende både Harry Maguire og Ben Chilwell til Etihaf Stadium.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Daily Star

Leon Bailey fra Bayer Leverkusen til Chelsea
Note:
 Leon Bailey har før været et varmt navn i Premier League, men skiftet er aldrig blevet til noget. Nu overvejer Chelsea endelig at gøre noget ud af interessen for den 21-årige jamaicanske angriber, som er et muligt transferemne for London-klubben.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Daily Mail

Nathan Aké fra Bournemouth til Tottenham
Note:
Nathan Aké slog aldrig igennem i Chelsea, har har til gengæld imponeret i Bournemouth. Derfor har en anden London-klub nu kastet sin kærlighed på den hollandske forsvarspiller, da Tottenham er klar med 40 millioner pund for 24-årige Aké.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: The Sun

Nicolas Pépé fra Lille til Bayern München
Note:
Liverpool og Manchester United har længet ligget forrest i kampen om den ivorianske kantspiller, men de to engelske giganter ser nu ud til at blive slået af en tysk ditto. I hvert fald meldes Pépé nu tæt på at skrive under på en kontrakt med den tyske storklub Bayern München.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Daily Mail

Gareth Bale fra Real Madrid til Manchester United
Note:
Manchester United er interesseret i at hente Gareth Bale til klubben, men den engelske storklub vil kun leje den walisiske stjernespiller i Real Madrid, hvor han kan vise sig at være i overskud.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Sunday Mirror

José Mourinho til Newcastle
Note:
Den karismatiske portugiser har angiveligt fortalt sine venner, at han seriøst overvejer at stå i spidsen for Newcastle, og han er åben for at forhandle med the Magpies’ potentielt nye ejer, Sheikh Khaled bin Zayed Al Nehayan.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Sunday Mirror

Joachim Andersen og Dennis Praet fra Sampdoria til Arsenal
Note:
Den engelske storklub har ikke et kæmpe transferbudget til rådighed denne sommer, og må derfor se sig om efter de spillere, som ikke koster kæmpe beløb. Nu er the Gunners angiveligt tæt på at gennemføre en dobbelthandel med Sampdoria, hvilket inkluderer Dennis Praet og den danske U21-landsholdsspiller, Joachim Andersen.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Gazzetta dello Sport

Gianluigi Buffon til Parma
Note:
Det står helt fast, at den legendariske italienske målmand forlader Paris Saint-Germain ved udgangen af denne måned, og nu kan han i stedet vende hjem til Parma, hvor han søsatte sin store karriere.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Gazzetta dello Sport

Antonio Valencia til Inter Miami
Note:
Højrebacken er fortid i Manchester United, hvor han har været anfører den seneste tid, og nu vil David Beckham have ham til Inter Miami.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Sun on Sunday

Superliga

Mere Superliga

Fokus