• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Oliver Okstrøm

Søndagens rygtebørs (opdat.): Roma vil snuppe utilfreds brasilianer fra rivaler

Tipsbladet.dk giver dig her søndagens varmeste rygter fra international fodbold.

Af Oliver Okstrøm

Miranda fra Inter Milan til AS Roma 
Note:
 Den bundrutinerede Miranda løber rundt i Inter, men brasilianeren får ikke meget spilletid. Desuden er der varme rygter om, at Diego Godin skulle være tæt på Milano-klubben. Det har de angiveligt opdaget hos rivalerne fra Roma, der forbereder et bud på den 34-årige Miranda. 
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Corriello dello Sport

Gianluca Mancini fra Atalanta til Everton
Note:
 Everton har et centralt forsvar bestående af Kurt Zouma og Yerry Mina, men på trods af de imponerende navne, så kører det ikke for defensiven i den blå del af Liverpool. Klubben har ikke holdt buret rent siden mødet med Cardiff i november, og nu vil de angiveligt forstærke sig med den italienske U21-landsholdsspiller, Gianluca Mancini, fra Atalanta. 
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Daily Star

Manolo Gabbiadini fra Southampton til Real Betis, Fiorentina eller AC Milan 
Note:
Den 27-årige italienske angriber har fået 12 optrædener i Premier League i denne sæson, men alt tyder på, at han er fortid i det engelske, når transfervinduet lukker i slutningen af januar. Ifølge Sky Sports oplyser har minimum én af de tre nævnte klubber lagt et konkret bud på angriberen, og manager Ralf Rassenhüttl har udtalt, at det nu er op til angriberen at træffe en beslutning.  
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Sky Sports

Leander Dendoncker fra Wolves til AC Milan
Note:
AC Milan ønsker at forstærke midtbanen i dette transfervindue, og de havde angiveligt udset sig Youri Tielemans fra Monaco, der ville være tilgængelig, når Fabregas' transfer til Monaco går i gennem. Milan har dog midertidig skiftet mening, og nu går de i stedet efter Leander Dendoncker, der kæmper for at få fast spilletid i Wolves. De to belgierer Tielemans og Dendoncker har begge fået deres fodboldopdragelse i Anderlecht. 
Sandsynlighed: Middel
Kilde: GOAL

Medhi Benatia fra Juventus til Arsenal
Note:
Aaron Ramsey har kontraktudløb til sommer, men Juventus vil tilsyneladende gerne have ham allerede i januar, og derfor arbejder man på en handel, hvor Benatia angiveligt indgår.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Gazzetta dello Sport

Nikola Milenkovic fra Fiorentina til Manchester United
Note:
Christian Nørgaards holdkammerat i Firenze, midterforsvareren Nikola Milenkovic, er eftersigende i søgelyset i United, og man skulle være ganske langt i forhandlingerne. 
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Mirror

Edinson Cavani fra PSG til Chelsea
Note:
Chelsea lader til at være klar til at byde omkring 410 millioner kroner for PSG-angriberen Edinson Cavani, som kan være med til at opfylde Chelsea-træner Maurizio Sarris ønske om nyt blod til offensiven.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Express

Frenkie De Jong fra Ajax til Barcelona
Note:
Den catalanske storklub ser ud til at være meget selvsikre på at de henter det hollandske stortalent Frenkie De Jong for næsen af PSG.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Mundo Deportivo

Denis Suarez fra Barcelona til Arsenal
Note
: London-klubben har angiveligt påbegyndt de indledende forhandlinger med FC Barcelona angående Denis Suarez, som de håber på at hente i januar-vinduet, forlyder det.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: The Observer

Superliga

Mere Superliga

Fokus