2016-03-20 21:40
Foto: Jon Super/Polfoto

Vi er klar med de seneste rygter fra den helt store scene, hvor flere topklubber er i gang frem mod sommerens transfervindue.

Jose Mourinho underskriver forhåndsaftale i Manchester United
Note:
Rutinerede Jose Mourinho ligner et godt bud på næste manager i Manchester United. Portugiseren skulle nu have underskrevet en forhåndsaftale med klubben. Den betyder, at han kan hæve fem millioner pund, hvis ikke en manager-kontrakt er i hus inden 1. maj samt ti millioner, hvis ikke han er manager før 1. juni. 
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: El Pais 

Oscar De Marcos fra Ath. Bilbao til Chelsea
Note: 
Chelsea vil hente en erstatning for Ramires, der tog til Kina i januar. Dette kan blive Athletic Bilbao-spilleren Oscar De Marcos, der rygtes til Stamford Bridge. Midtbanespilleren kan skifte for i omegnen af 180 millioner kroner.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: The Sun

Aston Villa tæt på fyring af manager
Note: 
I Aston VIlla er moralen nu så lav, at klubben et presset til at reagere. Dette kan koste manager Remi Garde jobbet. Garde meldes ifølge flere medier fyret inden for 48 timer. 
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Daily Mirror 

Alexis Sanchez fra Arsenal til Juventus
Note: 
I Arsenal venter en kamp for at holde på storprofilen Alexis Sanchez. The Gunners er klar med tilbud om forlængelse, men nu melder Juventus og Atletico Madrid sig på banen med interesse. 
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Daily Mirror

 

 

 

 

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvor god er Christian Eriksen lige nu?