• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Mikkel Sloth

Tidligere back-profil rygtes tilbage til FC København

Bryan Oviedo ser ud til at forlade Sunderland, og en retur FC København nævnes som en mulighederne for den tidligere Premier League-back

Af Mikkel Sloth

Siden Bryan Oviedo i 2012 forlod FC København for Premier League-klubben Everton, har backen fra Costa Rica slået sine folder i England. I januar 2017 skiftede han Everton ud med Sunderland, og siden fulgte to nedrykninger på halvandet år.

Seneste sæson blev tilbragt i League One, og med udsigt til endnu en sæson i den tredjebedste engelske række ser tiden ud til at være kommet til, at Oviedo vil søge nye græsgange. Det kan dog gå hen og blive græs, han kender ganske godt i forvejen.

Ifølge det belgiske medie Voetbal België er danske mestre blandt venstrebackens bejlere, og dermed kan han vende tilbage til klubben, som han vandt et dansk mesterskab og to pokaltitler med fra 2010 til 2012. 

Også den belgiske storklub Club Brügge er ifølge mediet interesserede i 29-årige Oviedo, så FC København kan se frem til konkurrence, hvis træner Ståle Solbakken drømmer om at få den tidligere back-profil tilbage til løverne. 

Bryan Oviede nåede i alt 44 kampe og to mål da han var i FC København. Det blev desuden til 15 kampe for FC Nordsjælland på en lejeaftale i 2011.

Han er i øjeblikket afsted med Costa Ricas landshold til Gold Cup, hvor han allerede har gjort sig godt bemærket med et mål i Costa Ricas sejr på 4-0 over Nicaragua i første runde af gruppespillet ved de Nord- og Mellemamerikanske mesterskaber. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus