2016-03-15 22:00
Polfoto/Paul White

Tipsbladet.dk giver dig hver eneste dag dugfriske rygter fra hele Fodboldeuropa. Dagens hovedpersoner er Eden Hazard og James Rodriguez.

Ousmane Dembele fra Rennes til Manchester City
Note: Ousmane Dembele er et navn alle fodboldelskere kommer til at kende før eller siden. Den 18-årige angriber har imponeret med ni mål i Ligue 1 i denne sæson, og nu har Manchester City ham på radaren.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Daily Mail

Eden Hazard fra Chelsea til Real Madrid
Note: Eden Hazard nærmer sig sidste sæsons storform, men Chelsea vil angiveligt hellere have James Rodriguez i truppen, så derfor har de givet Real Madrid et tilbud om en gigantisk byttehandel.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: The Sun

Mitchell Dijks fra Ajax til Newcastle
Note: Newcastle har set sig lune på Ajax' venstreback Mitchell Dijks, og derfor har de tænkt sig at gå langt for at lokke den 23-årige til England til sommer. Leicester og Crystal Palace lurer også på Ajax-spilleren.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Daily Mirror

David de Gea fra Manchester United til Paris Saint-Germain
Note:
Allerede sidste sommer var David de Gea udsat for heftig spekulation omkring et skifte til Real Madrid, men nu melder også Paris Saint-Germain sig i jagten på den unge spanske keeper.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Daily Mirror

Josip Brekalo fra Dinamo Zagreb til Borussia Dortmund
Note: Borussia Dortmund er klar til at smide 40 millioner kroner på bordet for fløjspilleren Josip Brekalo. Den kun 17-årige wing har i denne sæson vist prøver på sit talent i UEFA Youth League.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Sportske Jutarnji

Toni Kroos fra Real Madrid til Arsenal
Note: Den tyske profil Toni Kroos kan være på vej fra Spaniens hovedstad til den engelske. Arsenal er således ved at lægge sidste hånd på et bud på Real Madrid-spilleren.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: AS

SENESTE NYT...
OP | NED