• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Mikkel Sloth

Tirsdagens rygtebørs (opdat.): Real Madrid jagter serbisk angrebskomet

Vi er inde i transfervinduet sidste dage, og rygtebørsen er varmere end nogensinde

Af Mikkel Sloth

Luka Jovic fra Benfica til Real Madrid
Note:
 21-årige Luka Jovic har banket mål i kassen på samlebånd i denne sæson, hvor han er udlånt fra Benfica til Eintracht Frankfurt. Det var planen, at tyskerne ville indløse transferoptionen på serberen til sommer, men nu har de angiveligt fået en overordentlig voksen modstander i Real Madrid, der vil fremtidssikre angrebet med unge Jovic. 
Sandsynlighed: Middel
Kilde: AS

Idrissa Gueye fra Everton til Arsenal eller Manchester City
Note
: Idrissa Gueye er kommet i overskud i Everton, og han skulle tidligere på ugen have indleveret en officiel transferanmodning, da PSG angiveligt har fået afvist et bud på 21,5 mio. pund på senegaleseren. Nu forlyder det, at Arsenal og Manchester City vil komme franskmændene i forkøbet. 
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Sky Sports

Youri Tielemans fra Monaco til Tottenham 
Note: 21-årige Youri Tielemans var udråbt til et af de allerstørste talenter i Europa, men han har ikke grebet chancen i Monaco. Nu vil den unge belgier eftersigende prøve lykken i England, hvor Leicester tidligere har været meldt interesseret. Grundet Tottenhams skadesproblemer forlyder det dog, at de har i sinde at slå Leicester på målstregen i kampen om Tielemans.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: The Telegraph

Mesut Özil fra Arsenal til Paris Saint-Germain og Adrien Rabiot fra Paris Saint-Germain til Arsenal
Note: Arsenal har meldt sig ind i kampen om Adrien Rabiot, der ikke har nogen fremtid i Paris Saint-Germain. Den engelske storklub håber, at de kan lokke PSG til at lade ham gå i dette transfervindue, hvis franskmændene til gengæld får Mesut Özil den anden vej.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Daily Star

Timo Werner fra RB Leipzig til Liverpool, Bayern München eller Borussia Dortmund
Note:
Timo Werners præstationer i RB Lepzig har længe gjort ham aktuel for større klubber, og nu har tre af de største eftersigende indledt kampen om den 22-årige tysker. Både de to tyske tophold Bayern München og Borussia Dortmund samt engelske Liverpool har den unge angriber på radaren.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: ESPN

Ben Chilwell fra Leicester til Manchester City
Note:
Den 22-årige engelske back har været bundsolid på backen i Leicester gennem flere sæsoner nu, og tiltrækker interesse fra større klubber. Blandt andre Manchester City, der gerne vil styrke venstreback-positionen.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: The Sun

Jesé Rodríguez fra Paris Saint-Germain til Real Betis
Note:
Den tidligere Real Madrid-spiller har mildest talt haft et miserabelt ophold i Paris Saint-Germain, der med flere udlån har budt på den ene nedtur efter den anden. Nu vil han prøve lykken i La Liga igen, hvor Real Betis står klar med en lejekontrakt.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Daily Mail

Kévin Malcuit fra Napoli til Arsenal
Note:
Arsenal er ramt af mange skader i forsvaret, blandt andre på backen Héctor Bellerín. De kigger sig derfor om efter gardering mens transfervinduet er åbent, og har udset sig Napolis 27-årige franskmand, Kévin Malcuit.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: The Sun

Divock Origi fra Liverpool til Nantes
Note:
Den belgiske angriber har ikke udsigt til spilletid i Liverpool, og vil derfor gerne væk fra klubben. Franske Nantes står klar i kulissen, men kan blive skræmt væk af den 23-årige belgiers høje lønkrav.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Daily Star

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Brøndby IF - AGF

AGF jagter sæsonens anden sejr og den første på Brøndby Stadion siden 2007. Brøndby IF jagter topholdene FC København og FC Midtjylland.