• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Sylvester Guldberg Røn

Tirsdagens rygtebørs(opdat.): Tyrkere nærmer sig Özil-bud

Tipsbladet.dk giver dig her tirsdagens bedste rygter fra international fodbold.

Af Sylvester Guldberg Røn

Mesut Özil fra Arsenal til Fenerbahce
Note:
Der har været tale om det længe, men endnu er tyrkeren ikke kommet med et konkret bud på den ofte udskældte kreatør. Arsenal vil gerne skippe den løntung tysk-tyrker videre, men det kræver, at et hold vil betale prisen. Et bud skulle være på vej fra den tyrkiske storklub.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Fanatik

Tiemoue Bakayoko fra Chelsea til Arsenal, Manchester United eller Paris Saint-Germain
Note:
Han blev aldrig en succes i Chelsea, men efter en svær start spillede franskmanden sig gevaldigt op i AC Milan. Derfor er den 24-årige midtbanespiller fortsat et stort navn i de europæiske topklubber, hvor der er adskillige bejlere.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: RMC Sport

Mario Lemina fra Southampton til Manchester United
Kilde:
Angiveligt har United forhørt sig hos Southampton om midtbanespilleren Mari Lemina, som selv har udtrykt interesse i at forlade Saints. Han er således ikke med på preseason-tur, og manager Ralph Hasenhuttl håber på, at et salg kan komme i hus.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Sky Sports

Eljif Elmas fra Fenerbahce til Lazio
Note:
Den makedonske teenager har været noget af en sensation på Fenerbahce-mandskabet, hvor det i sidste sæson blev til 40 kampe for midtbanespilleren. Han er nu på vej til Napoli i en handel, der skulle være 18 millioner euro værd. Han er udset til at erstatte Sergej Milinkovic-Savic, som kan være på vej væk.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Calciomercato

Mario Balotelli til West Ham
Note:
 West Ham leder efter en ny angriber efter salget af Marko Arnautovic. Førsteprioriteten er Celtas Maxi Gomez, men han meldes også tæt på Valencia. Derfor er de også blevet tilbudt Mario Balotelli, der står uden kontrakt. Manager Manuel Pellegrini er dog usikker omkring italieneren.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: The Sun

Radja Nainggolan fra Inter Milan til Kina 
Note:
 Den belgiske midtbaneslider skulle have fået at vide, at han skal se sig om efter en ny klub. De to kinesiske klubber Dalian Yifang og Shanghai Shenhua meldes meget interesserede, og de har derfor kontaktet Inter. 
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Gianluca Di Marzio

Ademola Lookman fra Everton til RB Leipzig 
Note:
 Den 21-årige englænder var lejet ud til RB Leipzig i denne sæson, og her imponerede han i en sådan grad, at tyskerne har sendt flere bud afsted på kantspilleren. Senest skulle de have forhøjet buddet til 22,5 mio. pund. 
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Daily Mail

Malcom fra FC Barcelona til Everton
Note:
 Everton prøvede angiveligt allerede sidste sommer at hente Malcom, men det lykkedes som bekendt ikke. Med meget lidt spilletid og en mulig Neymar-retur i Barcelona kan Malcom være på vej væk, og derfor skulle Everton overveje at byde 35 mio. pund for kantspilleren. 
Sandsynlighed: Middel
Kilde: RMC Sport

Superliga

Mere Superliga

Fokus