2016-01-05 21:48
Foto: Kirsty Wigglesworth/Polfoto

Vi er klar med de seneste rygter fra den internationale scene, hvor transfervinduet er i gang.

Diego Costa fra Chelsea til Atletico Madrid
Note: 
I Atletico Madrid arbejder man hårdt for at hente den kontroversielle Chelsea-profil Diego Costa til. Ifølge flere medier har den spanske klub budt på landsholdsspilleren, men forsøget er i første omgang blevet afvist.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Daily Mirror

José Mourinho frustreret over Manchester United
Note: 
José Mourinho vil gerne til Manchester United, men klubben tøver med at fyre Louis van Gaal, der senest hentede en vigtig sejr over Swansea. Nu kigger den portugisiske træner andre veje, da han er træt af at vente.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: ESPN

Nigel de Jong fra AC Milan til Leicester
Note: 
Leicester City arbejder på en aftale med rutinerede Nigel de Jong fra AC Milan. Om en aftale kan komme i stand i januar er endnu ikke sikkert, men klubben er angiveligt klar til at byde mere, hvis man ender i top fire i denne sæson.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Daily Mirror

Troy Deeney fra Watford til Arsenal
Note:
Arsenal kan være på vej med et overraskende bud på Watford-angriberen Troy Deeney. Det bliver dog ikke helt let for manager Arsene Wenger at lokke den brandvarme profil til Emirates Stadium.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: The Sun

Marouane Fellaini fra Man Utd til AC Milan
Note: Den belgiske midtbanespiller kan være tæt på et skifte til AC Milan. Fellaini har angiveligt takket ja til den italienske storklub, som nu skal forsøge at nå til enighed med Manchester United.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Corriere della Sera

 

 

 

 

 

 

 

SENESTE NYT...
OP | NED