• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Mikkel Sloth

Tirsdagens rygtebørs(opdat.): Liverpool vil snuppe ung Lyon-komet

Foto: Aitor Alcalde/Getty Images

Så er vi igen klar med de varmeste rygter fra den internationale fodboldscene

Af Mikkel Sloth

Houssem Aouar fra Olympique Lyon til Liverpool
Note:
Den blot 20-årige midtbanespiller har fået sit gennembrud for Lyon i denne sæson, hvor det er blevet til syv scoringer og fire assists for midtbanespilleren. Liverpool vil hente ham allerede til sommer, men franskmændene vil gøre, hvad de kan for at holde på den franske U21-landsholdsspiller, efter de har givet op på at holde på Tanguy Ndombele.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Le10Sport

Thomas Meunier fra Paris Saint-Germain til Manchester United
Note:
Premier League-klubben overvejer at hente den belgiske stjerne til sommer. Den 27-årige back går ind i det sidste år af sin kontrakt, og det kan gøre det lettere for Solskjær at hente den stærke back. 
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Independent

Florian Thauvin fra Marseille til AS Roma
Note:
Marseille-stjernen har været rygtet til adskillige store klubber det seneste stykke tid. Blandt andet har Roma tidligere vist interesse, og den genopliver de nu. Den stærke kantspiller skal forstærke et Roma-mandskab, som i perioder i denne sæson har haft det svært.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Telefoot

Rodri fra Atletico Madrid til Manchester City
Note:
Manchester City er så varme på Atletico Madrids unge midtbanespiller, at de er villige til at slå klubbens egen transferrekord. Den lyder på cirka 60 millioner pund og blev sat ved købet af Riyad Mahrez, men 22-årige Rodri kan altså muligvis gå hen og slå rekorden til sommer.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Daily Telegraph

Niklas Süle fra Bayern München til Manchester United
Note:
Manchester Uniteds jagt på forsvarsforstærkninger har nu ført dem til Tyskland og storklubben Bayern München. Her har den 23-årige midtstopper Niklas Süle for alvor fået sin gennembrud for Bayern München i denne sæson, og nu håber Manchester United at kunne lokke den tyske landsholdsspiller til Old Trafford.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Sport 1 via Teamtalk

Ryan Sessegnon fra Fulham til Juventus eller Tottenham
Note:
Med Fulhams nedrykning ligner det et exit for det stadig kun 18-årige engelske stortalent, der har været fast mand på Fulhams venstre back igennem hele sæsonen. Tottenham har længe lignet det bedste bud på en kommende arbejdsgiver, men nu har Juventus også meldt sig ind i kampen om Sessegnon, der menes at koste 40 millioner pund, cirka 345 millioner kroner.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: The Sun

João Félix fra Benfica til Atletico Madrid
Note:
Manchester United har eftersigende ligget forrest i kampen om Benficas megatalent João Félix, men nu har en anden klub overtaget føringen. Atletico Madrid er angiveligt klar til at sælge superstjernen Antoine Griezmann for at få fingrene i den kun 19-årige angriber, der trods sin unge alder har imponeret med mål i både Europa League og den portugisiske liga.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: The Sun

Jack Grealish fra Aston Villa til Crystal Palace
Note:
Jack Grealish har igen været en stor profil på Aston Villas mandskab i the Championship, og flere Premier League-klubber står angiveligt klar til sommer. Forrest i kampen ligger Crystal Palace, der meget vel kan stå og mangle en afløser for Wilfried Zaha, der sandsynligvis forlader klubben i det kommende transfervindue.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Daily Mail

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC Nordsjælland - AaB

AaB kan vinde for fjerde gang i træk i Superligaen, og de møder et groggy FC Nordsjælland-mandskab. Nordjyderne har revanche til gode efter 0-4-nederlaget mod Farum-klubben i fjor.