• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Mads Bye Marboe

Tirsdagens rygtebørs (opdat.): United lurer på Atlético-keeper

Foto: Getty Images

Transfervinduerne lukkede mandag aften i flere europæiske ligaer, men vi fortsætter med at kigge nærmere på de bedste rygter fra international fodbold.

Af Mads Bye Marboe

Jan Oblak fra Atlético Madrid til Manchester United
Note: David De Geas kontrakt med Manchester United udløber til næste sommer, og skulle det ikke lykkes klubben at forlænge med den spanske keeper, har United i stedet tænkt sig at forsøge at hente Jan Oblak i Atlético Madrid.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: AS

Christian Eriksen fra Tottenham til Manchester United
Note: Manchester United har lagt en plan for, hvordan klubben sikrer sig danske Christian Eriksen foran Real Madrid. Den indebærer, at man, i stedet for at hente Eriksen på en fri transfer til sommer, betaler sig til midtbanespilleren, når transfervinduet igen åbner efter nytår.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: The Sun

Paul Pogba fra Manchester United til Real Madrid
Note: Real Madrid formåede ikke at hente Paul Pogba til klubben denne sommer, selvom det var et brændende ønske for manager Zinedine Zidane, men spanierne har tænkt at forsøge sig igen til næste sommer. United kræver knap 1,5 milliarder for midtbanespilleren.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: AS

Luka Modric afviste AC Milan
Note: Ifølge AC Milan-direktør Zvonimir Boban afviste Luka Modric denne sommer at skifte til den italienske klub. Boban hævder, at den kroatiske midtbanespiller ikke ønskede at forlade Real Madrid, fordi han havde en dårlig sæson sidste år.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Sky Sports Italy

Ruben Dias og Florentino Luis fra Benfica til Manchester United
Note: Da Braga og Benfica søndag tørnede sammen i den portugisiske liga, var det med scouts fra Manchester United på tribunen. Den engelske klub holdt øje den 22-årige forsvarsspiller, Ruben Dias, og den 20-årige midtbanespiller, Florentino Luis.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Daily Mirror

Jadon Sancho fra Dortmund til Manchester United
Note: Den unge englænder, Jadon Sancho, har imponeret i løbet af sin tid hos tyske Dortmund, men kantspilleren ville ikke have noget imod at komme tilbage til England, hvor Manchester United lurer i kulissen. Det fortæller han på et pressemøde.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Daily Mirror

PSG krævede rekordbeløb for Neymar
Note: Neymar var en ombejlet herre denne sommer, hvor især brasilianerens tidligere klub, FC Barcelona, forsøgte at sikre sig hans underskrift. Men Paris Saint-Germains præsident, Nasser Al-Khelaifi ville have 300 millioner euro, svarende til mere end 2,2 milliarder kroner, og derfor faldt handlen til jorden.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Le Parisien

Messi ønskede Neymar til Barcelona
Note: Lionel Messi ønskede Neymar tilbage til Barcelona, og da han fik besked om, at kantspilleren selv agtede at forlade PSG, skrev argentineren en SMS til Neymar med beskeden: "Vi har brug for dig for at genvinde Champions League."
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: L'Equipe

Superliga

Mere Superliga

Fokus