• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Tirsdagens rygtebørs: United nærmer sig belgisk landsholdsspiller

Tipsbladet.dk giver dig her tirsdagens bedste rygter fra international fodbold.

Af SYLVESTER GULDBERG RØN og Oliver Okstrøm

Jack Clarke fra Leeds til Manchester City
Note:
Leeds blot 18-årige kantspiller Jack Clarke har gjort sig så godt bemærket, at Pep Guardiola nu angiveligt har planer om at hente ham til City.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: The Sun

Toby Alderweireld fra Tottenham til Manchester United
Note:
Den tidligere Tottenham-manager Tim Sherwood har udtalt, at det er næsten sikkert, at Alderweireld ikke er i klubben i næste sæson. Her lader det til, at United er mest oplagt som belgierens næste klub.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Sky Sports

Isco fra Real Madrid til Arsenal, Chelsea eller Tottenham
Note:
Isco har haft svært ved at få spilletid under Santiago Solari, og han bliver nu sat i forbindelse med tre London-klubber i form af Arsenal, Chelsea og Tottenham.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: The Sun

Cesc Fabregas og Tiemoue Bakayoko fra Chelsea til AC Milan
Note:
I Milan ser det ud til, at man er ved at planlægge en dobbelthandel, hvor både Cesc og Bakayoko skal til Milano-klubben.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Calciomercato

Adrien Rabiot fra PSG til Arsenal eller Tottenham
Note:
Paris Saint-Germains franske midtbanemand Adrien Rabiot har kontraktudløb til næste sommer, og derfor har rygterne om et skifte længe svirret. Nu ser det ud til, at franskmandens fremtid kan ligge i England. Arsenal mangler en erstatning for Aaron Ramsey, der formentligt ikke forlænger sin kontrakt med klubben, mens Tottenhams midtbaneslider Mousa Dembélé ligeledes rygtes væk fra klubben. Erstatningen kan i begge tilfælde hedde Adrien Rabiot.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: The Sun

Ruben Loftus-Cheek fra Chelsea til Crystal Palace, Bournemouth eller West Ham
Note:
Der er langt til fast spilletid for Ruben Loftus-Cheek i Chelsea. Den engelske landsholdsspiller har hovedsageligt fået sin spilletid i Europa League eller pokalturneringerne, men nu melder der sig flere klubber på banen, der kan give englænderen spilletid i Premier League. Den 22-årige midtbanemand har kontrakt med Chelsea indtil sommeren 2021. 
Sandsynlighed: Middel
Kilde: The Mirror

Hannes Wolf fra RB Leipzig til Arsenal eller Tottenham 
Note:
I RB Leipzig løber der en talentfuld ung østriger rundt. 19-årige Hannes Wolf har fået spilletid i 11 Bundesliga-kampe og fem Europa League-kampe i denne sæson. Wolf er tidligere blevet sammenlignet med Christian Eriksen, og ifølge rygterne kan Wolf muligvis se frem til at blive holdkammerat med netop Christian Eriksen.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: The Mirror

Piotr Zielinski fra Napoli til Liverpool
Note:
Napoli og Liverpool kæmper en indæt kamp om avancement fra Champions League-gruppespillet i denne sæson, og ifølge italienske medier er Liverpool ude efter en af Napolis midtbanespillere. Der er tale om 24-årige Piotr Zielinski, som Liverpool skulle være interesseret i. Den polske midtbanmand fik dog kun ni minutter på banen i de to klubbers første interne møde.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Calciomercato

Superliga

Mere Superliga

Fokus