• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Michael Ehrhorn

Tirsdagens rygtebørs (opdat.): Robert Skov kan få Premier League-angriber som kollega

Foto: Getty Images

Vi zoomer ind på de seneste rygter fra transfervinduet.

Af Michael Ehrhorn

Alexis Sanchez fra Manchester United til Inter
Note: Skiftet har længe set ud til at være tæt på, men nu er der kommet et lille bump på vejen. Anthony Martial pådrog sig nemlig en skade i lørdagens opgør mod Crystal Palace, og omfanget af skaden er endnu ukendt. United vil eftersigende vente med at give grønt lys til Sanchez-skiftet, indtil de ved hvor længe franskmanden er ude.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: The Guardian

Jurgen Locadia fra Brighton til Hoffenheim
Note: Robert Skov kan meget vel snart byde en Premier League-angriber velkommen i hans nye klub. I hvert fald skulle tyskerne være meget interesserede i at hente Jurgen Locadia i Brighton. Den hollandske angriber har aldrig helt fået gang i karrieren i det engelske, og derfor kunne han meget vel være parat til at skifte.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: AD 

Læs også: Mandagens rygtebørs: Barcelona gør klar til et allersidste Neymar-forsøg

Wilfried Bony til Inter
Note: Inter overvejer at hente Wilfried Bony til offensiven i Milano. Bony er blevet løst af aftalen med Swansea, og dermed kan man hente ham gratis denne sommer.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Goal

Raphael Guerreiro fra Borussia Dortmund til PSG
Note: Det er ikke alt i Paris i øjeblikket, der handler om Neymar. De franske mestre er også på vippen til at hente Raphael Guerreiro i Dortmund. Back-profilen er blevet tilbudt en kontrakt frem til 2020 i Dortmund med markant bedre løn, men han har afvist og venter nu på PSG.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Bild

Neymar fra PSG til FC Barcelona
Note: Spillet om Neymar fortsætter denne tirsdag, men nu nærmer en aftale sig. FC Barcelona er klar til at sende repræsentanter til Paris for at mødes med Neymar på egen hånd. Samtidig skal man også møde klubben og jagte en aftale der, inden transfervinduet lukker.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Esports RAC1

Patrik Schick fra AS Roma til Fenerbahce eller RB Leipzig
Note: Patrik Schick fik 32 kampe for Roma i sidste sæson, men han har ikke været med her fra sæsonstart. Nu vil både tyrkiske Fenerbahce og RB Leipzig meget gerne hente tjekken, der scorede fem mål og lavede tre assists i Rom i sidste sæson.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Skor & Goal

Chelsea FC vil forlænge med Tammy Abraham
Note: Chelsea FC er på vej med en ny aftale til Tammy Abraham, der vil mere end fordoble hans nuværende løn på 50.000 pund i ugen.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Telegraph

Riza Durmisi fra Lazio til Brøndby IF
Note
: Riza Durmisi står med en uafklaret fremtid, og mandag kom det frem, at det er en mulighed for venstrebacken at vende hjem til dansk fodbold. Ikke overraskende er det nu kommet frem, at det er Brøndby IF, der kan blive Durmisis nye arbejdsgiver.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Fotomac 

Superliga

Mere Superliga

Fokus