• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Mads Aagurd

Tirsdagens rygtebørs(opdat.): Rutineret colombiansk bomber byder sig til i Italien

Foto: Getty Images

Tipsbladet.dk giver dig hver dag de bedste rygter fra fodboldverdenen.

Af Mads Aagurd

Woo-Yeong Jeong fra Bayern München til Mainz
Note:
Mainz vil hente Bayern Münchens unge sydkoreaner, som i denne sæson har scoret 12 mål i 19 kampe for den tyske storklubs næstbedste mandskab. Derudover er det blevet til en enkelt indskiftning i Champions League. Det 19-årige stortalent har kontrakt med Bayern til 2020, men Mainz ønsker en permanent aftale.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Kicker

Giovani Lo Celso fra Paris Saint-Germain til Barcelona eller Real Madrid
Note:
De to spanske sotrklubber er begge interesserede i at hente PSG's 22-årige argentinske stjerneskud, som lige nu har stor succes som lejesvend i Real Betis, hvilket har givet giganterne mulighed for at se nærmere på Lo Celso.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: El Desmarque

Radamel Falcao fra AS Monaco til Lazio eller AC Milan
Note:
Den rutinerede angriber blev spottet i Rom forud for Coppa Italia-semifinalen mellem Lazio og AC Milan. Colombianeren har ytret, at han gerne vil forlade fyrstedømmet til sommer, og tilstedeværelsen i Rom skulle være et signal om, at Falcao er interesseret i et skifte til en af de store italienske klubber.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Corriere dello Sport

Alessio Romagnoli fra AC Milan til Manchester United eller Chelsea
Note:
AC Milan-kaptajnen er af flere omgange blevet rygtet til Premier League, hvor både Manchester United og Chelsea står klar til at forgylde 24-årige stopper, som i denne sæson har båret anførerbindet i den italienske storklub. Begge mandskaber er på jagt efter forstærkninger til det centrale forsvar, og her er Romagnoli højt på ønskelisten.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Calciomercato via Manchester Evening News

Aaron Wan-Bissaka fra Crystal Palace til Arsenal
Note:
Arsenal er langt fra ene om at jagt det engelske stortalent, men ifølge The Sun fører London-klubben an i kapløbet om den 21-årige højre back, som i denne sæson har været en åbenbaring for Crystal Palace.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: The Sun

Nicolas Tagliafico fra Ajax til Real Madrid
Note:
Den argentinske back har været fremragende for Ajax igennem længere tid, hvor han foruden at være solid på venstre back også er ekstremt målfarlig. Han er udset til at afløse Marcelo, som er faldet bag Sergio Reuilon i Real Madrids interne hierarki.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: TYC Sports

James Rodriguez fra Bayern München til Juventus
Note:
Den colombianske kreatør er midt i et to-årigt lejeophold hos den tyske storklub fra Real Madrid, men Tyskland kan blive skiftet ud med Italien, hvor Juventus jagter offensivspilleren. Det afhænger dog af Paulo Dybala, hvis fremtid fortsat er usikker.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Calciomercato

Superliga

Optakt: AaB - AGF

Top 6 er på plads, så dette fungerer i praksis som en ekstra kamp i slutspillet - og dermed er der allerede nu vigtig...

Mere Superliga

Fokus