• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Kristian Porse

Tirsdagens rygtebørs (opdat.): Arsenal jagter Dortmund-profil

Tipsbladet.dk giver dig hver dag de bedste rygter fra international fodbold.

Af Kristian Porse

Mario Götze fra Dortmund til Arsenal
Note: Mario Götze har spillet en stor sæson for de tyske sølvvindere, men nu er den 26-årige offensivspiller måske på vej væk. Han har kontraktudløb til næste sommer, og Dortmund vil angiveligt ikke imødekomme tyskerens lønkrav. Derfor skulle Arsenal stå klar i kulissen til at slå til.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Bild

Giovani Lo Celso fra Real Betis til Manchester City
Note:
Giovani Lo Celso har imponeret på sit lejeophold i Real Betis i en sådan grad, at han er blevet købt fri fra sin kontrakt med PSG. Nu spekuleres der dog i, om den 23-årige argentiner allerede skal væk igen. Manchester City holder angiveligt øje med Lo Celso, men de vil først se, hvordan han klarer sig til Copa America, inden de kommer med et bud.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Manchester Evening News

Simon Mignolet fra Liverpool til Bournemouth
Note:
 Simon Mignolet er milevidt fra fast spilletid i Liverpool, men nu åbner der sig måske en mulighed for den belgiske keeper. Asmir Begovic er rygtet væk fra Bournemouth, og derfor har de brug for en afløser. Ifølge avisen er Liverpool klar til at lade Mignolet gå for 15 mio. pund.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: The Sun

Maurizio Sarri fra Chelsea til Juventus
Note: Eftersom Juventus har valgt at stoppe samarbejdet med Massimiliano Allegri til sommer, er klubben på trænerjagt. Men nu forlyder det, at klubben har forhandlet en aftale på plads med Chelsea-manager Maurizio Sarri. Juventus vil angiveligt forhandle kompensation med Chelsea, når Europa League-finalen er spillet.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Daily Mail

Gianluigi Donnarumma fra AC Milan til Arsenal
Note: Arsenal har angiveligt set sig varme på den 20-årige målmand, der i øjeblikket tørner ud for AC Milan. Det forlyder i hvert fald, at London-klubben har forespurgt på muligheden for at hente Donnarumma denne sommer. 
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Tutto Mercato Web

Thomas Meunier fra Paris Saint-Germain til Arsenal 
Note: Unai Emery vil angiveligt forsøge at hente den belgiske højreback, der ellers har været rygtet til Manchester United. Arsenal skulle være meget interesserede i at hente Meunier, der er udset som Stephan Lichsteiners erstatning. 
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Metro

Roberto Martinez fra det belgiske landshold til FC Barcelona
Note: Det forlyder, at Roberto Martinez er førstevalget til at overtage trænerrollen i FC Barcelona, hvis den nuværende træner Ernesto Valverde ikke fortsætter. 
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: RAC 1 

Superliga

Mere Superliga

Fokus