• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Sylvester Guldberg Røn

Torsdagens rygtebørs (opdat.): Barca-brasilianer skal erstatte skadet Kane

Tipsbladet.dk giver dig her torsdagens bedste rygter fra europæisk fodbold.

Af Sylvester Guldberg Røn

Gonzalo Higuain fra Juventus til Chelsea
Note:
Ifølge Sky Sports Italia så er de to klubber blevet enige om en aftale, der sender Gonzalo Higuain til Chelsea. Her bliver han genforenet med Maurizio Sarri, og ifølge mediet er der tale om en seks måneders lejeaftale, der kan veksles til en permanent en af slagsen for 36 mio. pund. Higuain er i øjeblikket på lån i AC Milan.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Sky Sports Italia

Maxi Gomez fra Celta Vigo til West Ham
Note:
Rygterne om Marko Arnautovic og et skifte til Kina vil ikke dø, og nu har West Ham angiveligt fundet hans erstatning. Der er tale om Celtas 22-årige uruguayaner Maximilliano Gomez. Der er dog midlertidig en lille forhindring, da Gomez’ frikøbsklausul på 45 mio. pund efter sigende er for dyrt for London-klubben.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Sky Sports

Ante Palaversa fra Hajduk Split til Manchester City
Note:
Manchester City er angiveligt i gang med at fremtidssikre sig på midtbanen. Her har de kastet kærligheden på den unge kroat Ante Palaversa, der nævnes som en langsigtet erstatning for Fernandinho. Den 18-årige midtbanespiller menes at koste 7 mio. pund.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Daily Mail

Aaron Wan-Bissaka fra Crystal Palace til Manchester United eller Chelsea
Note:
Wan-Bissaka har været en af de positive overraskelser i Crystal Palace i denne sæson, og den 21-årige højre back har derfor tiltrukket sig interesse fra større klubber. Der er angiveligt en kamp i gang mellem Chelsea og Manchester United om den talentfulde englænder.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Daily Mirror

Dennis Suarez fra Barcelona til Arsenal
Note: Arsenal-manager Unai Emery har sagt, at The Gunners er interesserede i Barcelona-midtbanespilleren Denis Suarez. De to klubber er i kontakt med hinanden, men det er langt fra sikkert, at en handel finder sted her i januar.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Daily Mirror

Milan Skriniar fra Inter til Manchester City eller Manchester United
Note: De to store Manchester-klubber holder begge et vågent øje med den slovakiske centerstopper, der imponerer i italiensk fodbold. Inter er dog ikke indstillet på at slippe Skriniar let, da de angiveligt pønser på en kontraktforlængelse
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Calciomercato

Weston McKennie fra Schalke til Liverpool
Note: Liverpool har et godt øje til Schalkes 20-årige amerikanske midtbanespiller, Weston McKennie. Det er dog tvivlsomt, at The Reds kommer med et bud i dette transfervindue. 
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: The Sun

Malcom fra Barcelona til Tottenham
Note: Tottenham er uden angrebsstjernen Harry Kane i cirka to måneder grundet en skade, og derfor er London-klubben på jagt efter en angriber. Spurs har udset sig Barcelonas Malcom, som Barca kræver 44 millioner euro for at slippe. 
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Independent

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: AGF - Brøndby IF

Begge hold går ind til kampen med gode sejrsstimer i ryggen, men begge kan ikke fortsætte. Læs vores optakt til en af dansk fodbolds klassiske storkampe.

Optakt: AaB - AC Horsens

AC Horsens har ikke vundet i de seneste seks udekampe i Superligaen men møder et AaB-hold, der har topscoreren skadet. Hvem vinder søndag i Aalborg?