• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Victor Risager

Torsdagens rygtebørs (opdat.): Inter planlægger bud på United-flop

Tipsbladet.dk giver dig hver dag de varmeste rygter fra international fodbold.

Af Victor Risager

Alexis Sanchez fra Manchester United til Inter 
Note:
 Alexis Sanchez har været en stor skuffelse i sin tid i Manchester United, og under Ole Gunnar Solskjær har det været meget småt med spilletid. Italienske Inter skulle dog angiveligt være i gang med et forberede et bud og redde Sanchez fra pinslerne i Manchester United. 
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Gazzetta dello Sport

Fernando Llorente fra Tottenham til Napoli 
Note:
 Tottenhams spanske angriber har kontraktudløb til sommer, og intet tyder på, at kontrakten bliver forlænget. Spanieren skulle dog have flere bud på hånden, og Llorentes bror og agent har i pressen sagt, at 34-årige Llorente sagtens ville kunne bo og spille i Napoli. 
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Calciomercato

Joe Hart fra Burnley til Norwich
Note:
Den tidligere Manchester City-keeper lever en reservetilværelse i Burnley, hvor han har fået 21 kampe som erstatning for Tom Heaton. Norwich, der netop er rykket op i Premier League, planlægger dog angiveligt at hente den tidligere engelske landsholdskeeper.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: The Sun

Philippe Coutinho forlader FC Barcelona
Note
: FC Barcelona skulle have givet endegyldigt op på Philippe Coutinho, som de hentede til klubben i januar 2018, og de vil angiveligt sælge ham denne sommer.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: ESPN

Joao Felix fra Benfica til Manchester City
Note
: 19-årige Joao Felix er slået igennem i Benfica i denne sæson, og nu kan han skifte til en europæisk storklub. Især Manchester City skulle være interesserede, men det vil kræve, at de først afskiber Gabriel Jesus.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: A Bola

Andre Gomes fra Barcelona til Arsenal, Roma eller Inter
Note
: Andre Gomes har fået karrieren på ret køl på en lejeaftale i Everton efter et par skuffende år i FC Barcelona, men til sommer skal han måske skifte klub igen. Lejeaftalen med Everton udløber, og blandt andre Arsenal, Roma og Inter skulle være interesserede i at hente portugiseren. 
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Sun

Aleksandar Mitrovic fra Fulham til Southampton
Note
: Fulham rykker ud af Premier League i denne sæson, men Aleksandar Mitrovic har med 11 mål i denne sæson vist, at han hører hjemme i Premier League. Det har Southampton bidt mærke i, og de vil forsøge at hente ham for knap 250 millioner kroner denne sommer. Også Crystal Palace skulle være interesserede.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Express

Nikola Kalinic fra Atletico Madrid til Fenerbahce
Note
: Nikola Kalinic har ikke været en succes i Atletico Madrid, hvor han blot har scoret to mål i La Liga i denne sæson. Til sommer kan han derfor være fortid, og Fenerbahce skulle efter sigende være interesseret i angriberen.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Marca

Superliga

Fra anfører til projektleder

Mads Agesen indstillede i 2018 sin aktive fodboldkarriere for Randers FC, men gør nu comeback for klubben i en stilli...

Mere Superliga

Fokus