• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Anders Friis Daugbjerg

Torsdagens rygtebørs: Stjerneangriber fra PSG til Juventus

Foto: Getty Images

Tipsbladet bringer dig hver dag rygter fra de store internationale ligaer.

Af Anders Friis Daugbjerg

Werner til Liverpool
Note: RB Leipzigs angrebs-es Timo Werner er smigret over rygterne om et muligt klubskifte til Liverpool. Han siger selv, at han ville skulle forbedre sig, hvis han skulle have en plads på ‘verdens bedste hold’.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Metro

Venezuelaner til Manchester United
Note
: Den tidligere Newcastlespiller Salomon Rondon føler sig overbevist om, at Manchester United forsøgte at hente ham i januars transfervindue. Han spiller i dag i den kinesiske klub Dalian Professional. I stedet endte den engelske storklub jo som bekendt med at signe Odion Ighalo, der ligeledes var på kontrakt i en kinesisk klub.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: AS

Mauro Icardi til Juventus
Note: Offensiven hos “Den Gamle Dame” står måske over for lidt af en overhaling til sommer. I hvert fald sættes PSG’s Mauro Icardi nu i forbindelse med Juventus, ligesom Manchester Citys Gabriel Jesus rygtes samme vej.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Tuttosport

Sancho fra Dortmund til United
Note: Sancho meldes i disse dage meget tæt på et skifte til Manchester United, og mens det meget vel kan være således, så går rygterne nu på, at én ting kan få hele handlen til at styrte sammen - United SKAL have Champions Leauge, hvis Sancho skal skifte. Derfor kan den sidste del af sæsonen vise sig at være endnu vigtigere, end "bare" at indkassere en billet til Champions League.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Sky Sports

Læs også:Dagens Spilforslag: Wolves vinder sikkert i Europa League

Gabriel Jesus fra Manchester City til Juventus
Note: Rygterne sidder løst omkring City-holdet i disse dage, hvor klubbens fremtid i Europas fineste fællesskab er usikker. En af rygterne som er kommet ud er, at den brasilianske angriber Gabriel Jesus kan være på vej til Juventus.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Tuttosport

Jonathan Tah fra Leverkusen til Arsenal
Note: Arteta er på udkig efter en central forsvarsspiller til sit hold, og her nævnes 24-årige Jonathan Tah fra Leverkusen blandt andet som et muligt transfermål. 24-årige Tah har i år spillet 18 kampe i Bundesligaen og fem kampe i Champions League.
Sandsynloighed: Middel
Kilde: Bild

Kai Havertz fra Leverkusen til Liverpool
Note: Kai Havertz er stadig et varmt navn på rygtebørsen, og nu meldes han på vej til Liverpool til sommer. Den offensive midtbanespiller har imponeret for Leverkusen igennem en længere periode, og den tyske træner Jürgen Klopp, skulle altså have et godt øje til midtbanemanden.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Goal

Læs også:Guardiola med bemærkelsesværdig gestus: Sværger City troskab

Messi fra Barcelona til LA Galaxy
Note: Bølgerne går højt i Barcelona i øjeblikket, og derfor er der for første gang i mange år en seriøs tvivl om, om Messi kunne finde på at skifte Barcelona ud til fordel for en anden klub. En af de klubber, som angiveligt prøver hente Messi til er LA Galaxy. Det er ikke første gang klubben forsøger at skabe enorme overskrifter ved at hente en af verdens største fodboldnavne til klubben. Tidligere LA Galaxy blandt andet haft held med at anskaffe sig Zlatan Ibrahimovic, David Beckham, Ashley Cole og Steven Gerrard. Ifølge The Express har journalisten John E. Rojas gjort det klart, at Galaxy har taget kontakt til Messis team for at se, om de kan lokke troldmanden til MLS-klubben.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Express

Læs også:Mourinho efter 0-1 nederlag: Jeg ville gerne have Poulsen

Læs også:Karantæner - hvem er ude?

Læs også:Werner gav RB Leipzig sejren over Tottenham efter klodset fejl

Superliga

Mere Superliga

Fokus