• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Mads Aagurd

Torsdagens rygtebørs: Neymar fortryder PSG-skifte

Foto: Getty Images

Tipsbladet.dk bringer her torsdagens bedste rygter fra fodboldverdenen.

Af Mads Aagurd

Neymar fra PSG til Barcelona
Note: Brasilianeren er angiveligt utilfreds med ikke at være stjernen i klubben. Derudover er han ikke faldet til i Frankrig og bryder sig ikke om ligaen. Derfor vil han gerne "hjem" til Barcelona.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Mundo Deportivo

Roberto Firmino fra Liverpool til Barcelona
Note: Catalanerne vil hente brasilianeren i Liverpool ind som erstatning for 31-årige Luis Suarez, som ikke holder til niveauet meget længere. Firminos gode kammerat Coutinho kan være en vigtig brik i at lokke angriberen til Spanien.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: OK Diario.

Kerem Demirbay fra Hoffenheim til Liverpool
Note: Jürgen Klopp har angiveligt et godt øje til den 25-årige midtbanespiller.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Turkish Football

Paul Pogba fra Manchester United til Barcelona
Note: De franske Barcelona-spillere, Samuel Umtiti og Ousmane Dembele, så gerne, at klubben hentede deres landsmand til klubben. De får støtte af Lionel Messi og Gerard Pique, som også gerne så Pogba i det spanske. Det er ikke uvæsentligt, at Barcelona-ledelsen gør, hvad de kan for at please deres altoverskyggende stjerne, men spørgsmålet er, om der ikke er alternativer. Nok leder klubben efter en midtbanespiller, men prisen kunne nemt afskrække.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Daily Mail

Olivier Giroud fra Chelsea til West Ham United
Note:
Den efterhånden 32-årige angriber har haft god succes med skiftet fra Arsenal til Chelsea, hvor han har slået Alvaro Morata af holdet. Det har ligeledes været med til at fastholde hans position på landsholdet. Spørgsmålet er selvfølgelig, hvor længe Giroud kan være med på højeste niveau. Heldigvis er hans spidskompetencer ikke nødvendigvis begrænset af alder.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: The Mirror

Milan Skriniar fra Inter Milan til Manchester United eller Manchester City
Note:
De to Manchester-klubber leder begge efter forstærkning til deres centrale forsvar, og her bliver der holdt et vågent øje med Serie A. Skriniar er fast mand i Inters midterforsvar, og med sine 23 år har han en god alder for bejlerne. Derudover har den slovakiske landsholdsspiller udtrykt interesse i at skifte til Premier League.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: La Gazzetta

Matthijs de Ligt fra Ajax til Barcelona, Juventus eller Manchester City
Note:
Sammen med holdkammeraten Frenkie de Jong er de Ligt en af Europas mest ombejlede unge spillere. Der er snart ikke den storklub, der ikke følger hans mindste bevægelse. Derfor synes det også at nærme sig tiden, hvor han tager et skridt op i karrieren, selvom han stadig kun er teenager. Spørgsmålet er så bare, hvor han ender.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Goal.com

Steven Bergwijn fra PSV til Manchester United eller Liverpool
Note:
Den 21-årige PSV-profil fik sin landsholdsdebut for Holland, da han var med til at slå Tyskland med hel 3-0. Der var også bud efter den unge kantspiller i sommerens transfervindue, men dengang udtalte han, at han ikke fokuserede på andre klubber end PSV. Dengang var der dog tale om klubber af en anden kaliber end europæiske giganter som United og Liverpool, der er blevet overbevist af Bergwijns imponerede sæsonstart.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: De Telegraaf

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC Nordsjælland - AaB

AaB kan vinde for fjerde gang i træk i Superligaen, og de møder et groggy FC Nordsjælland-mandskab. Nordjyderne har revanche til gode efter 0-4-nederlaget mod Farum-klubben i fjor.