• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Sylvester Guldberg Røn

Torsdagens rygtebørs (opdat.): Mourinho tæt på Real Madrid

Tipsbladet.dk giver dig her de bedste rygter fra international fodbold.

Af Sylvester Guldberg Røn

José Mourinho til Real Madrid
Note:
Den portugisiske manager har stået uden job siden december, hvor han blev fyret i Manchester United. Nu er han dog angiveligt på vej til Real Madrid, hvor Santiago Solari er tæt på at modtage en fyreseddel. 
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: The Telegraph

Federico Chiesa fra Fiorentina til AC Milan
Note:
Den italienske kantspiller har givet mange prøver på sit store talent gennem længere tid, og AC Milan melder sig angiveligt nu ind i kampen om Fiorentina-profilen, som angiveligt også er i søgelyset hos flere andre italienske storklubber.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Tuttosport

Jürgen Klopp fra Liverpool til Real Madrid
Note: Real Madrid forbereder sig på, hvem der skal føre klubben tilbage til storhed. Ifølge det engelske medie er deres førsteprioritet Jürgen Klopp, da Real Madrid skulle være betagede af tyskerens attraktive spillestil i Liverpool. Det bliver dog ikke let at lokke Klopp væk fra Liverpool. Mauricio Pochettino, José Mourinho og Massimiliano Allegri skulle ligeledes være på kongeklubbens radar.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: The Independent

Tammy Abraham fra Chelsea til RB Leipzig 
Note:
Jadon Sancho er lige nu skoleeksemplet på en ung enlænder, der har succes i tysk fodbold. Den opskrift vil RB Leipzig kopiere, da de vil hente Chelseas 21-årige angriber Tammy Abraham. Abraham skulle angiveligt have et prisskilt på 20 mio. pund.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: The Sun

Toni Kroos fra Real Madrid til Manchester City 
Note:
 Der bliver spekuleret i store udskiftninger på Real Madrid-mandskabet til sommer og en af dem, der kan være fortid, er den tyske midtbanemand Toni Kroos. Han skulle dog angiveligt være i dialog med Manchester City-manager Pep Guardiola om et skifte til England i sommerens transfervindue. 
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Don Balon

Thomas Strakosha fra Lazio til Tottenham 
Note:
Den 23-årige keeper Thomas Strakosha har leveret gode præstationer for Lazio i denne sæson, og det har angiveligt gjort ham til en eftertragtet herre i fodbold-Europa. Den albanske keeper skulle derfor være på blokken i Tottenham, der ser ham som en langsigtet løsning for Hugo Lloris.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Calciomercato

Superliga

Mere Superliga

Fokus