• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Mikkel Sloth

Torsdagens rygtebørs: Mathias Zanka Jørgensen enig med storklub

Dagens rygtebørs er klar med de varmeste rygter fra Europas største ligaer

Af Mikkel Sloth

Wilfried Zaha fra Crystal Palace til Napoli
Note:
Det har længe lignet, at Wilfried Zaha ville fortsætte i Premier League, hvis han forlader Crystal Palace, hvor særligt Arsenal har været ivrige efter at hente ham til klubben. Men nu melder også italienske Napoli sig ind i kampen om den 26-årige ivorianer, som de er villige til at betale op til 490 millioner kroner for.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Daily Mail

Leroy Sané fra Manchester City til Bayern München
Note:
Bayern Münchens interesse i Manchester City er mere end bare en offentlig hemmelighed, men først nu begynder den tyske storklub for alvor at rykke på den 23-årige tysker. De har angiveligt sendt det første bud afsted til Manchester City, og har også fremlagt et udkast til en kontrakt til offensivspilleren.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Bild

Daniela Rugani fra Juventus til Arsenal
Note:
I jagten på forstærkning til forsvaret kigger Arsenal mod Italien, hvor Daniele Rugani i forvejen ikke stod først i køen i Juventus, og særligt ikke efter Matthijs de Ligts ankomst kan se frem til oceaner af spilletid. The Gunners har efter sigende tilbudt at leje den italienske center back i de kommende to sæsoner.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Gazzetta dello Sport via the Sun

Shkodran Mustafi fra Arsenal til AS Roma
Note:
Samtidig skal Arsenal være villige til at slippe en af klubbens nuværende forsvarsspillere. Shkodran Mustafi har lignet en spiller på vej til AS Roma, men italienerne har endnu ikke sendt et bud afsted på den tyske 27-årige tysker, som Arsenal dog stadig håber at komme af med.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Romanews via Daily Star

Reinier Jesus fra Flamengo til Everton
Note:
Everton ser ud til at have slået lokalrivalen Liverpool i kampen om Flamengos stortalent Reinier Jesus, som forventes at koste cirka 300 millioner kroner. Også Real Madrid og AC Milan har været meldt interesseret i den kun 17-årige Jesus.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Daily Star

Mathias Zanka Jørgensen fra Huddersfield til Fenerbahce 
Note
: Flere tyrkiske medier melder, at Mathias "Zanka" Jørgensen er nået til enighed med Fenerbahce om sine personlige vilkår, og dermed har den danske landsholdsspiller taget et stort skridt mod et skifte til den tyrkiske storklub. De to klubber mangler dog fortsat at blive enige om en transfersum.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: CNN Türk

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

OB har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.